zawstydziłaby samego Alla Bundy'ego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Biega sobie dziewczę... Może lubi. Ale Griszon, Al Bundy jest jednym z wielkich Pradawnych więc jest najlepszy.
Zajebista jest, czlony u gory chuja sie znaja, bo czlony. Zajebiste przyspieszenie, zazdroszcze mlodej kondycji. Nie dosc ze ma odejscie, to potrafi to utrzymac. Szacun dla niej! Fajna wstawka. A Wy tam wyzej, wszyscy ktorzy szydera plujecie, wstyd! Ofiary losu, odmozdzone komputerowe gnomy, pozdro.
Boże... L.A. Woman w wersji punkowej... Wieszać punków za taką profanację!
Run Forrest!
jak jej cycki urosną to będzie gorzej biegać. no chyba, że nie urosną.
ma pewnie kutasa - wniosek => u nas w Polsce by poszła na politechnikę
nie mam pytań, z pośród masy gówna na sadolu to jest jeden lepszych filmików, przezajebiste
brudny napisał/a:
wniosek- sport dla bab
Zapraszam chociaż na jeden trening, po 2 natarciach jak dostaniesz w pizdę to będziesz schodził na czworakach .
Ogólnie dla ciekawych prawdziwego rozpierdolu polecam poszukać na "dżutubie" akcji Ray'a Lewis'a z Baltimore Ravens
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów