Co za jebane pelikany
Ich reakcje dotyczą czegoś innego, a wmontować do połowy obrazu jakiegoś kurczaka to nie problem.
Przeciez to jest zmontowane i to nie jest ich reakcja na tego kurczaka.
Co za jebane pelikany
Zdziwiłbyś się tym postem pokazałeś ile z cipkami miałeś do czynienia. Znajomy odsiaduje wyrok 10 lat za zabójstwo typa co pieprzył jego kobietę. Mało... Gość chciał się jej odświadczyć. Czuł że może z nią żyć do grobowej deski. Ale nieeee musiała dać dupy i się skurwić.. On żałuje jednego... że to jej nie zabił... Pozdrawiam sadoli.
Info.
bochnianin.pl/15766/zabojstwo-na-ul-solna-gora-nie-bedzie-zaostrzenia-...
Wy baby chcecie równouprawnienia?! Rozkładać nóżki i płodzić ,zero dyskusji.
AAA tak w nawiasie i solidarnie z z nami facetami baby nie mają pojęcie czym jest honor, Gdyby nie honor nie byłoby cywilizacji.
Zdziwiłbyś się tym postem pokazałeś ile z cipkami miałeś do czynienia. Znajomy odsiaduje wyrok 10 lat za zabójstwo typa co pieprzył jego kobietę. Mało... Gość chciał się jej odświadczyć. Czuł że może z nią żyć do grobowej deski. Ale nieeee musiała dać dupy i się skurwić.. On żałuje jednego... że to jej nie zabił... Pozdrawiam sadoli.
Info.
AAA tak w nawiasie i solidarnie z z nami facetami baby nie mają pojęcie czym jest honor, Gdyby nie honor nie byłoby cywilizacji.
Nie wiem jak ty kurwa to wywnioskowałeś po jego komentarzu. Liczysz literki i na tej podstawie wyliczasz prawdopodobieństwo interakcji z cipkami?
Czy poprostu chciałeś się pochwalić znajomym idiotą, który za kurwę zabił i teraz debil będzie gnił.
Nie wiem jak ty kurwa to wywnioskowałeś po jego komentarzu. Liczysz literki i na tej podstawie wyliczasz prawdopodobieństwo interakcji z cipkami?
Czy poprostu chciałeś się pochwalić znajomym idiotą, który za kurwę zabił i teraz debil będzie gnił.
To jest grubsza dyskucja zapraszam Bochnia ul. Solna 8/21
Przyjmę Cię jak braiaka nie bój się bo nie jestem typowym hejterem. Powiesz że jesteś z portalu Sadistić , przenocuję Cię i podyskutujemy o tym jak sie baby kurwią.
Tak myślałem myślałem, że niedojebany jesteś. Rozwiałeś wątpliwości. A co dysKucji to se kucu profil na jakiejś roksie załóż, a nie ludzi na sadolu zapraszasz.
A może zróbmy inaczej.
Daj swój adres ja się do ciebie przejadę.
Info.
Ooo, pozdrawiam z okolic Bochni
Przyjmę Cię jak braiaka nie bój się bo nie jestem typowym hejterem. Powiesz że jesteś z portalu Sadistić , przenocuję Cię i podyskutujemy o tym jak sie baby kurwią.
Ty mnie, ojca dwójki dzieci będziesz uczył o cipkach i zdradach na przykładzie dziewuchy kolegi, która nawet tobie dać nie chciała?
Mówiłem przecież, jebnij się w łeb idioto.
Tak myślałem myślałem, że niedojebany jesteś. Rozwiałeś wątpliwości. A co dysKucji to se kucu profil na jakiejś roksie załóż, a nie ludzi na sadolu zapraszasz.
Ty jesteś Łeb wiesz?! Nie wiesz?! To teraz wiesz...No...
Prawda jest taka że pomimo organów twoich słów jesteś słaby. Zapraszam cię adres masz...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów