18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
dzban 2012-10-23, 19:15 6
No, tak bo jeszcze je zgwałci...
Zgłoś
jakub_5 2012-10-23, 19:47 1
ej nie ma takiej strony
Zgłoś
Pleso93 2012-10-23, 19:56 2
Ale pojazd po kurestwie
Jestem z Was dumny
Zgłoś
makabrax 2012-10-23, 20:08 11
to już dla tych co na sponsoring na studiach za stare?

to tak jak w tym kawale

Wstaje facet z łóżka, podchodzi do lustra, patrzy na siebie:
Wielkie brzuszysko, błenosajres na klacie, morda jak po siódmej transplantacji. Krzywy nos, odstające uszy, żółto-czarne zębiska z przerwami na cygaro.
Spogląda na łóżko w którym leży kobieta - jego małżonka.
Właściwie nie kobieta.... ANIOŁ! Długie, zgrabne sarnie nogi, szczuplutka, wygolona aż miło, idealne piersi jak u nastolatki, jasne blond włosy do pasa, błękitne oczy, sama Afrodyta zazdrościła by jej urody...
Spogląda jeszcze raz na siebie: "kremowe" pazury u nóg, koślawe stopy, opony jak ludzik Michelin, kuśka wersja mini, przepocony, śmierdzący tłusty wieprz z rybimi oczkami.
Patrzy jeszcze raz na anielicę w łóżku, znów na trolla w lustrze, po czym szepce do siebie:
-Nie rozumiem, jak do tego stopnia można kochać pieniądze...

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
wolfik990 2012-10-23, 20:11
i miej taką partnerkę kurwe
Zgłoś
LEONidass 2012-10-23, 20:58
taajniak napisał/a:

Zabawne, że one się tak nie boją jechać z zupełnie obcym facetem.

aaaa wyobrażasz sobie jak "zupełnie obcy facet" powie im że chce wsadzić w dupę? wow i jaaa cieee

kolejne przemyślenie...a czy kurwy to jakiś towar deficytowy żeby je na wakcję wozić z Polski??
Zgłoś
Szejku 2012-10-23, 22:03
taajniak napisał/a:

Zabawne, że one się tak nie boją jechać z zupełnie obcym facetem.

A tirówy PESEL sprawdzają?
Zgłoś
Netanjahu 2012-10-23, 22:31
Jak ktoś podłoży ten monolog z "Galerianek": "To nie jest tak, że facet płaci mi 100zł za sex, on płaci mi o wiele więcej (...)", to zrobi się z tego hit.
Zgłoś
djhexe 2012-10-23, 22:31
tak się zastanowiłem i doszedłem do wniosku, że te kurwy to to wolą mieć zajebiste wakacje, all inclusive itp, a przy okazji może trafi się jakiś koleś nadający się na męża i do tego z kasą. wilk syty i owca cała. a tak zostaje dawać dupy na na dyskotekach zwykłym frajerom...
Zgłoś
rimogyz 2012-10-23, 22:55
Art. 204 KK
§ 1. „Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, nakłania inną osobę do uprawiania prostytucji lub jej to ułatwia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

I teraz tylko właściwa wykładnia i w zasadzie ludzie prowadzący tę stronkę powinni iść siedzieć ponieważ ułatwiają prostytuowanie się, a dodatkowo czerpią z tego korzyści (nie bezpośrednie, ale pro publico bono tego raczej nie robią - pewnie reklamy albo jakieś konta premium etc.)
Zgłoś
makabrax 2012-10-24, 13:49
LEONidass napisał/a:

aaaa wyobrażasz sobie jak "zupełnie obcy facet" powie im że chce wsadzić w dupę? wow i jaaa cieee

kolejne przemyślenie...a czy kurwy to jakiś towar deficytowy żeby je na wakcję wozić z Polski??

też się nad tym zastanawiałem, skoro mam wciul kasy to jadę w egzotyczne miejsce i wybieram w towarach tam, przynajmniej jakieś nowe przeżycia...

hehe, w dupę to tam imo jeszcze jakoś mogła by przeboleć gorzej gdyby koleś stwierdził że nasra jej na twarz, a ona ma to żeżreć albo może z buta wracać do Polski

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Arkadiusz90 2012-10-24, 16:23
@up

w którym miejscu jest napisane , że dziewczyny będą uprawiać sex ?
Zgłoś
HAL-9000 2012-10-24, 18:08
Grillowany napisał/a:

Taka jest niestety prawda - jak hajs się zgadza, to wszystko się zgadza.

A jak kurwa... Bo mało to razy słyszałem pytania takich bizneswomen, gdzie pracuje i co robię, czym jeżdżę oraz jak mieszkam...

makabrax napisał/a:

to już dla tych co na sponsoring na studiach za stare?

To już dla tych po studiach, z praktyką w zawodzie.
Zgłoś
goja0808 2012-10-25, 0:22
Przyznać się kto się zarejestrował?!?!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów