18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Dziewczyny z Erazmusa
bloodwar • 2014-12-21, 20:07
Co mają wspólnego Aniołki Victoria's Secret i Polki puszczające się z murzynami na Erazmusie?

.

.

.

Nigdy w życiu nie dotknę żadnej z nich!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
BongMan 2014-12-22, 0:13 11
darczosss napisał/a:

odbiłem ją bardzo dobremu kumplowi

Zastrzelić.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
quark 2014-12-22, 0:47
@bloodwar, kto wybrzydza, ten nie rucha
Zgłoś
xaxa1 2014-12-22, 0:49 1
co to "Erazmusie"?
Zgłoś
Patriotyczny 2014-12-22, 0:52
m więcej białych ludzi w ramach politycznie poprawnego projektu, o nazwie multikulturalizm, będzie zawierać związki miedzy rasowe, tym mniej bedzie białych ludzi. Europa i USA ma największy odsetek mieszanych małżeństw na świecie! Czarna Afryka, Chiny, Japonia i Indie, 99,9% małżeństw zawierają między własną rasą. (Jak widać równość i sprawiedliwość, to lewacki populizm)

Skutki są bardzo proste do przewidzenia, taki stan rzeczy, plus masowa niebiała imigracja i politycznie poprawny, antybiały terror, w niedalekiej przyszłości doprowadzi do wymazania tylko białej populacji. Czeka nas w przyszłości los człowieka Neandertalskiego, czyli biologiczna śmierć i wpis na karty historii. Jak ''dobrze'' pójdzie, to może tak jak on, zostawimy po sobie 4% naszego DNA.
Zgłoś
d................s 2014-12-22, 1:14 1
BongMan napisał/a:

Zastrzelić.

Bonguś, nie żałuję tego co zrobiłem, bo chłopak był ślepo zakochany w zwykłej kurwie. Po prostu mu udowodniłem że jest zwykłą kurwą i da się złapać na bajerkę, beż żadnego wkładu finansowego, a jak z nim była to ciągnęła hajs od niego do spodu... Ogólnie to sprawa wygląda tak, że jak już będzie w środę jak wspominałem, to będziemy ją we dwójkę walić. Na dwa baty, zero pretensji o to co było wcześniej, Każdy będzie zadowolony, a chyba najbardziej patrycja
Zgłoś
prukla 2014-12-22, 1:28 1
przerazajace jest to jak na mlodych ludzi mojego pokolenia wplynely lata wpajania liberalnej propagandy, wmawiajacej nam ze nie ma wiekszego szczescia we wszechswiecie niz czarny i bialy ruchajacy sie wzajemnie ze wzajemnoscia w dupsko. Mam nadzieje, ze sprzedajne, nie dbajaca o nas ani o nasz Kraj pionki z wiejskiej nie zamkna tego portalu.

nie lubie herbatnikow
Zgłoś
BongMan 2014-12-22, 1:43
darczosss, ja wyznaję zasadę, że kobiety kumpla się nigdy, przenigdy nie rusza. Nawet jak się rozstaną i nawet jakby to było chuj wie ile lat temu. Właściwie to dobrze zrobiłeś, że uwolniłeś kumpla od szmaty, ale jak ja bym był na miejscu tego kumpla to bym teraz ćwiarę odsiadywał.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
P................i 2014-12-22, 1:56
czemu lewacy z jednej strony mówią, że człowiek rodzi się gdzieś losowo, jest z jakiegoś narodu i to nie ma znaczenia większego
ale jak jakaś małomiejska dziewucha jedzie na studia do większego miasta, a potem za granicę i tam ora ją jakiś małpiszon to wtedy trzeba zaznaczyć ze jest polką

podwójne standardy lewackie,
a poza tym ściery hiszpańskie też przyjeżdżają do polski.. a orgazmus to organizacja powstała tylko właśnie po to żeby zapewnić ruchanie międzynarodowe młodym ludziom, chwalą się przecież że już milion dzieci się urodziło dzięki tej akcji
szkoda że nie dopisują przy tym ile procent tych dzieci jest wychowywanych przez samotne matki...
Zgłoś
d................s 2014-12-22, 2:10
BongMan, czyli jesteś biernym obserwatorem, obrońcą "kobiet", jak się dzieje coś nie tak z kumplem to lepiej go wyjebać, czy uświadomić prawdę, jeśli jeszcze nie poznał mechanizmu działania szmat? Ze szmatami trzeba postępować krótko i tyle w temacie. Była przez moment spina z kumplem o ten temat, ale potem sami doszliśmy do wniosku że to zła kobieta była. I tak powinni działać przyjaciele, sprzymierzeni w walce z kurwami( po raz kolejny zwłaszcza dla koleżanki oczami30latki powtarzam że rozchodzi mi się o kurwy, a nie kobiety, bo wygląd najczęściej nie idzie w parze z inteligencją. A że dalej się pcha na kutasa to już nasza zasługa i chuj wam do tego
Zgłoś
phobos_ss 2014-12-22, 4:23
Kurwa, śmieję się z tego ale jakie to jest prawdziwe...
Zgłoś
KaOeNDeI 2014-12-22, 16:46 1
darczosss napisał/a:

Miałem kiedyś taką dziweczkę, wstyd się przyznać ale odbiłem ją bardzo dobremu kumplowi, czego w sumie teraz nie żałuję, bo ogarną sobie normalną laskę, a nie takiego kurwistrzała (chociaż nie powiem, w wieku 18lat już była dobrze obcykana w te klocki, jednym słowem PIEKŁO ). Siedzi teraz w Portugalii i doi frajerów na kasę, z resztą przyjeżdża na święta i już się z nią ustawiłem na środę

I tak sobie przy okazji przypomniałem dobry film, zimna i wyrachowana suka, ale potrafi się dobrze jebać więc ma taryfę ulgową u mnie

To że była kurwą nie tłumaczy Cię z tego co zrobiłeś. Wyruchałeś kumplowi laskę... Jesteś większą kurwą niż ta kurwa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów