📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Patrząc na screena miałem nadzieję, że ten żyrandol spadnie na bebetę prężącą się na poduszce. Włączyłem film i czekałem aż któraś się potknie, albo wycedzi soczyście o framugę drzwi, cycek ze stanika wyleci, a tu nic!. Krwi 0, siniaków 0, otarć i guzów na czerepach 0. Film nudny jak przemówienie premiera. Pełen pięknych słów, ale nie widać żadnych konkretów.
raper900 napisał/a:
Zawiodłem się. Ani jednej z kutasem.
Nagraj o tym rap kawałek
heheheheHEHEHEHE! kurwa, ale wy jesteście zabawni z tymi zartami o laskach z kutasem, pierwsze slysze, w koncu cos oryginalnego. Do porzygu kurwa to samo pod kazdym tego typu postem, to samo tyczy sie postow z murzynami. Tak bardzo wam zalezy na tych e-piwach kurwa ze podwajacie i potrajacie te same zarty NON-kurwa-STOP ? Zero inwencji, pomyslunku, jebanie tego samego schematu jak typowe GIMBUSY, i w tym wypadku to slowo jest uzyte nie bez powodu. I posty typu na co nie czekaliscie, ze zyrandol spadnie, ze panna sie wypierdoli i jej pol glowy urwie. Haha, smiech na glos, czekacie na poklask za swoj pseudo-sadyzm? Karpia byscie na swieta nie ubili nawet.
ale mają gładką skórę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów