18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
1 Szatan reprezentuje zaspokojenie żądz zamiast wstrzemięźliwości.

2 Szatan reprezentuje pełnię życia zamiast duchowych mrzonek!

3 Szatan reprezentuje nieskalaną mądrość zamiast obłudnego oszukiwania samego siebie.

4 Szatan reprezentuje przychylność dla tych, którzy na to zasługują, zamiast marnowania miłości na
niewdzięczników.

5 Szatan reprezentuje zemstę zamiast nadstawiania drugiego policzka!

6 Szatan reprezentuje odpowiedzialność w stosunku do odpowiedzialnych zamiast troski o psychicznych
wampirów!

7 Szatan reprezentuje opinię, że człowiek jest zwierzęciem, niekiedy lepszym, ale częściej gorszym od
czworonogów, z powodu zaś swojego "boskiego - duchowego i intelektualnego rozwoju" stał się najbardziej
drapieżnym zwierzęciem ze wszystkich!

8 Szatan reprezentuje wszystkie tak zwane grzechy, ponieważ prowadzą one do psychicznego, umysłowego i
emocjonalnego zadowolenia!

9 Szatan jest najlepszym przyjacielem, jakiego kiedykolwiek Kościół posiadał, ponieważ przez wszystkie te
lata dawał mu zajęcie!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
g................t 2012-10-06, 21:02 2
Brzmi to znacznie sensowniej niż gościu z dziurami w łapach, zmieniający wodę w wino.
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-10-06, 21:02 1
Hmmmm? Czy szatan według religii z której się wywodzi to nie przypadkiem upadły anioł który nie chciał uznać Jezusa-człowieka za istotę boską i w ogóle nie przepadał za ludźmi...? Jak można wyznawać bóstwo które właściwie chce zagłady swoich wyznawców?
Zgłoś
s................s 2012-10-06, 21:04
@AbesM

Matka wie co ty czytujesz?
Zgłoś
g................t 2012-10-06, 21:05 12
@Arashel - a gdzie jest napisane, że Szatan chce zagłady swoich wyznawców. Póki co w biblii to ten dobry i kochający Jechowa zabija miliony bez wyraźnego powodu, bo ma taki kaprys.
Lucyfer - czyli oświecony.
Zgłoś
B................i 2012-10-06, 21:06 1
Jeśli naprawdę istnieje szatan, to właśnie w taki sposób przekonuje do siebie ludzi. Stara się przekonać ich, że lepiej jest czcić diabła niż Boga.
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-10-06, 21:11
Paskudny Stary Dżon napisał/a:

Taki tam satanizm. Zwyczajny nihilizm podszyty tajemnicą dla gimbusów.

Jeżel KS to ateiści, a propagują ateizm i skrajny materializm, to skąd wiara w praktyki magiczne?

Jeżeli propagują zaspokojenie żądz i wszystkie "tak zwane grzechy", to dlaczego są przeciwni odbieraniu życia, aborcji itp., skoro w oczywisty sposób zaspokaja to żądze mordercy i nie wadzi się z proponowanym przez nich egoizmem.

Jednym słowem - pierdolenie od rzeczy i gówniarstwo.

Nie wiem, gdzie wyczytałeś, że KS to ateiści. Że niby każdy ateista wyznaje satanizm?
Zgłoś
Kuriki 2012-10-06, 21:12 2
Ja tych zasad się trzymam odkąd pamiętam, a religii w to wplątywać nie potrzebowałem i w dalszym ciągu tak jest
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-10-06, 21:41
AbesM napisał/a:

nie wierze w boga

A czy wierzysz w Satana lub inne byty? Jeśli tak to wierzysz w boga i całą resztę.
Zgłoś
kamilsad 2012-10-06, 21:50 2
Cięzko się też nie zgodzić z powyższymi twierdzeniami satanizmu, no chyba ze jest się hipokrytą.
Filozofia latającego potwora spaghetti też jest ok.Ale to co reprezentuje sobą chrześcijanizm to jak dla mnie głupota, skoro bóg kocha wszystkich to dlaczego podczas potopu zatopil wszstkich prócz Noego i jego rodziny, zaraz jakiś wierzący napisze że bóg zrobił to bo ludzie grzeszyli ale skoro mieli wolną wole to za przeproszeniem chuj mu do tego. A skoro zostawił tylko Noego i jego rodzinę to chyba popiera także kazirodztwo XD
Zgłoś
człowiek_zły 2012-10-06, 21:54 3
Sataniści to tacy sami debile jak teiści. Bóg i szatan nie istnieją. A wszelkie święte księgi istnieją tylko po to, żeby kapłani z głodu nie zdechli. Gdyby cały ten cyrk im się nie opłacał to by już z niego zrezygnowali tysiące lat temu.
Zgłoś
j................0 2012-10-06, 22:02
Szatan może mnie pocałować w zad bo nie istnieje. Najpierw ludzie wymyślają i piszą głupoty a potem za paredziesiąt lat twierdzą że to słowa "Boga" "Szatana" itd. itp.
Zgłoś
B................r 2012-10-06, 22:05
jack2100 napisał/a:

Szatan może mnie pocałować w zad bo nie istnieje.

Jak może Cie pocałować w zad skoro nie istnieje
Zgłoś
S................k 2012-10-06, 22:06
Jebać katolików i ich radyklalizm
Zgłoś
a................i 2012-10-06, 22:06
o kurwa, jestem satanistką
Zgłoś
!Timon 2012-10-06, 22:26
astaldi napisał/a:

o kurwa, jestem satanistką

głupota to jeszcze nie satanizm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem