📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
98kylo98 napisał/a:
Przypominam rurkowcom
Dziczyzna jest bardzo smaczna i zdrowa oraz zawiera dużo białka.
jako że nosze rurki co prawda nie pedalskie obcisłe ale rurki, to się poczułem, i wiem że dobra, chodzę na polowania i mam tigr'a, a Ty w życiu chyba co najwyżej z ucha strzeliłeś, masz jakieś odzieżowe kompleksy i kilo pryszczy na twarzy.
Dla ciebie prawdziwy facet to chyba taki rycerz ortalionu w e36, co swoją drogą ostatnio miałem przyjemność wywlekać takiego jegomościa z jego stalowego rumaka.
Nie opakowanie świadczy o człowieku, ale to jakie ma cojones, choć wątpię żebyś zrozumiał te sprawy
ale twardy skurwysyn, ale myślę że jeden kawał bong mana zrobiłby z niego suchą krakowską w 10 sek
@bociek jak musisz się tłumaczyć to coś jest na rzeczy. przykro mi, rurki są pedalskie i nie unikniesz takich komentarzy. albo zmień spodnie albo olewaj ten hejt, bo to walka z wiatrakami
O rzesz kurwa jaki team work a dzik przeżył pierwsze przejechanie rzez samochód
Więc to tak wyglądają polowania w Rosji... człowiek myśli, że go już nic nie zdziwi, a jednak.
Najlepsze jest to , ze on przejezdzajac dzika przejechal rowniez psa , ktorego chcieli uratowac.
Bociek napisał/a:
Dla mnie możesz nawet i ruchać kozy. Nie popieram dresiarstwa ani nie mam kompleksów oraz nie wypowiadam się na temat kogoś kogo nie znam. Jestem łysym skejcikiem po przeżyciach który nie raz dostał wpierdol od grupy szeleszczącego ortalionu, nawet się zdarzyło że grożono mi bagnetem w grupie 3 osobowej. Niestety nie zawsze potrafiłem się obronić ale nigdy nie srałem po gaciach jak jebane skejciki w rurkach z fullcupem i ciuchach którzy kupili im rodzice wartych na sobie więcej niż mój rower który do tanich nie należy. Miałem złamany nos z przemieszczeniem i tłukłem chamów choć krew ciurkiem chlapała na wszystkie strony. Spędziłem kilka dni w szpitalu z poobijanymi żebrami, 6-8 tyg nie mogłem normalnie butów nałożyć, przez tydzień ledwie widziałem na oczy, szczęka mnie napierdalała że mięcha gryźć nie mogłem a przez ból potłuczonych żeber ledwie oddychałem. Kilka dni snu po parę godz (3-4h)
A TY MI PIERDOLISZ O POLOWANIACH ?!
Strzelasz do bezbronnych zwierząt które stoją w miejscu i Ty mi śmiesz pisać o cojones ?
Mam wrogie nastawienie do rurkowców i władców ortalionu, nie wrzucam wszystkich do jednego wora tylko dlatego że wolą nosić takie a nie inne ciuchy. Są rurkowcy pizdy które w razie kłopotów spierdalają do mamusi zostawiając swoich kumpli na pewny wpierdol, gdzie ich przewaga liczebna jest niekiedy 2x większa i są też władcy ortalionu (to Ci bez zasad, skopią Ci dupę najchętniej w czterech). W moim krótkim życiu tylko raz się spotkałem z "mordą" z zasadami która chciała się bić solo więc piszę o większości, bo jest większe prawdopodobieństwo że wyrażę swoje zdanie. A co do rurkowców to mam znajomego punkrockowca który ma co drugi ząb przez to że się nikogo nie bał i tak jak ja potrafił się postawić wyższemu, cięższemu i silniejszemu.
Skoro piszesz o kimś kogo nie znasz to nie pisz mi ze "opakowanie nie świadczy o człowieku" bo to się mija z celem. Nie jestem jakimś konfidentem czy lamusem żebyś mnie oczerniał.
Pozdro 600 ustrzel gołębia
To z głodu wszystko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów