Odwiedzający Il Porcellino wkładają monetę w rozdziawione szczęki dzika, z zamiarem wpuszczenia go przez kratę na szczęście, i pocierają pysk dzika, aby zapewnić powrót do Florencji, tradycję, którą angielski literacki podróżnik Tobias Smollett zanotowano już w 1766 r., który zachował pysk w stanie polerowanego połysku, podczas gdy reszta ciała dzika patynowała się do matowego brązowo-zielonego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Szczęścia przynosić już nie będzie, bo czarne gówno które najechało Włochy, kradnie turystom pieniążki.
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leonidkacap napisał/a:
zdziwiona że czarnuch kradnie niech założy konto na sadolu to zostanie uświadomiona
Na sadolu też już zaczynają kraść.
Grupowy wpierdol, a najlepiej oblać małpę benzyna i podpalić... Z dwie opony na to, żeby poczul się jak w domu
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
I co się dziwią?? Jest kilka osób na miejscu a nic się nie stało, żaden but ma małpi ryj nie poleciał więc logiczne że małpa dalej będzie kraść. Żal mi tych kompletnych zjebów którzy myślą, że mówieniem do małp coś osiągną.
nic dodać nic ująć, potwierdzam że butoterapia mogłaby przynieść oczekiwane rezultaty ! Ale zaleciłbym jeszcze deskoterapię lub stygmatyzm.
Pozdrawiam
Młotek w rękę i zajebałbym czarnemu po tej łapie. Zmiażdżone kości śródręcza może by go opamiętały?
romek134 napisał/a:
Mieszkałem jakieś piętnaście lat temu we Florencji i mogę powiedzieć że drobne z tej fontanny kradzione były od zawsze.
Fakt czarnuch wygląda na więcej niż 15 lat.
Koczkodan znalazł źródełko bijące w Euro
Mieszkam we Florencji i już kilku dostało kopy w dupę za to. Natychmiast też pojawiają się carabinieri którzy zawijają gościa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów