18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Dzik
BongMan • 2011-12-28, 1:39
Dzik jest dziki, dzik jest zły...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
G................y 2011-12-28, 12:33
Kamizyo napisał/a:

nieee, ta świnia to był Pumba ;p

ja pierdole ( czytaj ironia )
Zgłoś
judasz152 2011-12-28, 13:38 2
groźny skurwiel!
Zgłoś
Kov 2011-12-28, 13:38
Akcja od 1:04...
Zgłoś
CountPerun 2011-12-28, 13:40
Iście sadystyczny skurwiel z tego warchlaka.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-12-28, 14:00
Też spotkałem dzika. Skurwysyn mi zderzak połamał.
Zgłoś
S................k 2011-12-28, 14:53
Niech podrośnie, ustrzeli się i będzie coś smacznego na stole . Uwielbiam dziczyznę.
Zgłoś
finkreth 2011-12-28, 15:23
Cały czas czekałem aż wyskoczy mamuśka i kamerzysta zacznie spierdalać. No trudno, ten mały świniak też fajny.
Zgłoś
Noxford 2011-12-28, 15:40
Mikro dzik. Ciekawe... idąc wydaje dźwięk ale jak stoi to cisza.

SPLITTERKOR REKORDS DZIWKO!!!
Free Tekno man.
Zgłoś
Bartooo 2011-12-28, 16:16 1
@up
Pewnie ma czujniki w racicach kiedy ma wydawać te pierdodźwięki
Zgłoś
NaughtyBear 2011-12-28, 17:05 2
mmmm dziczyzna

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
Phelot 2011-12-28, 17:48
Przypomniało mi się, że wpierdoliłbym takiego dzika z rożna jak w Asterksie ;p
Zgłoś
fakeit 2011-12-28, 19:17
a mógł zabić..
Zgłoś
słoik_dziegciu 2011-12-28, 20:23
Byłem na rybach nad jedną glinianką, dookoła las, miejscami do samej wody. W pewnym momencie na przeciwnym brzegu wyłoniła się z krzaków locha z grupką podrośniętych warchlaków, takich po 10-12 kg na oko. Już miałem spierdzielać bo glinianka niewielka i obejść ją można dość szybko, tym bardziej jak by się locha wkurwiła. Ale podejrzane wydało mi się, że mimo że mnie widziały i słyszały baraszkowały sobie w błocie zupełnie mnie olewając. Drugi wędkarz powiedział mi dopiero, że z jednej farmy uciekły świniodziki, zupełnie niegroźne ponoć. Tydzień wcześniej jego kumpel pół godziny na drzewie spędził gdy w pewnym momencie za plecami wyszła mu taka gromadka. Chłop był ponoć nieźle osrany ze strachu (...) Tak mi się przypomniało.
Zgłoś
Blade ziele 2011-12-28, 20:52
pozdrowienia dla mieszkańców katowic szczególnie ligota:) my wiemy czym są bliskie spotkania z dzikami:D

„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"
B. Hicks
Zgłoś
gumol 2011-12-28, 23:15
Film nagrywał ruski, co oznacza tylko jedno - ten mały przyszedł powiedzieć, że locha przeprasza i że nie chce się już więcej z nim napierdalać.

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów