Dzik jest dziki, dzik jest zły...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
groźny skurwiel!
Iście sadystyczny skurwiel z tego warchlaka.
Też spotkałem dzika. Skurwysyn mi zderzak połamał.
Niech podrośnie, ustrzeli się i będzie coś smacznego na stole . Uwielbiam dziczyznę.
Cały czas czekałem aż wyskoczy mamuśka i kamerzysta zacznie spierdalać. No trudno, ten mały świniak też fajny.
@up
Pewnie ma czujniki w racicach kiedy ma wydawać te pierdodźwięki
Pewnie ma czujniki w racicach kiedy ma wydawać te pierdodźwięki
Przypomniało mi się, że wpierdoliłbym takiego dzika z rożna jak w Asterksie ;p
Byłem na rybach nad jedną glinianką, dookoła las, miejscami do samej wody. W pewnym momencie na przeciwnym brzegu wyłoniła się z krzaków locha z grupką podrośniętych warchlaków, takich po 10-12 kg na oko. Już miałem spierdzielać bo glinianka niewielka i obejść ją można dość szybko, tym bardziej jak by się locha wkurwiła. Ale podejrzane wydało mi się, że mimo że mnie widziały i słyszały baraszkowały sobie w błocie zupełnie mnie olewając. Drugi wędkarz powiedział mi dopiero, że z jednej farmy uciekły świniodziki, zupełnie niegroźne ponoć. Tydzień wcześniej jego kumpel pół godziny na drzewie spędził gdy w pewnym momencie za plecami wyszła mu taka gromadka. Chłop był ponoć nieźle osrany ze strachu (...) Tak mi się przypomniało.
pozdrowienia dla mieszkańców katowic szczególnie ligota:) my wiemy czym są bliskie spotkania z dzikami:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów