Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
PabloSkills 2024-11-04, 19:07
Mamo puść mnie, nie zostawię tego Lowelka.
Zgłoś
Ziomee22 2024-11-04, 19:15 3
ten gówniak w niebieskim to chyba nie chinol, nie dość że zrobił dzika w huja unikiem to przytomnie spierdolił, a reszta jak to chinole po staremu.
Zgłoś
mazga50 2024-11-04, 19:40
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Umiała się rozmnożyć (jakimś cudem)
ale utrzymać potomka przy życiu, to dla niej za duże wyzwanie. Tyle farta nie zdarza się często.
Dziczek jak by chciał
(a było juz takie jedne nagranie z Chin gdzie faceta poskładał i pogryzł jak szmacianą lalke)
to by ją i kaszojady pozabijał w kilkadziesiąt sekund.

Gówniak trzyma się rowerka jak tonący brzytwy. Gdyby nie to, zdążyłaby go zgarnąć. A kobieta uratował innego srula, wyganiając go do domu.
Dodatkowo, dzik tylko ją przewrócił, nie zaatakował zębami i kłami.
Zgłoś
amba88 2024-11-04, 19:51
janusz_biznesu napisał/a:

Z młodego w zielonym wyrośnie dobra motopizda, tak kocha swojego piździka. O ile w ogóle dorośnie przy tak nieogarniętej matce...

Za to młody w niebieskim na samym początku pięknie to rozegrał🍺
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-11-04, 20:15
mazga50 napisał/a:

Gówniak trzyma się rowerka jak tonący brzytwy. Gdyby nie to, zdążyłaby go zgarnąć. A kobieta uratował innego srula, wyganiając go do domu.
Dodatkowo, dzik tylko ją przewrócił, nie zaatakował zębami i kłami.

Dzięki, że mi wszystko opisałeś, oglądałem na 27 cal ekranie więc coś tam widziałem. Co ja bym bez ciebie zrobił
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-11-04, 20:26
bercisko napisał/a:

Spoko. Ostaszewska pocieszy i przytuli

Musiałeś wrzucać zdjęcie tego cholernego czosnka? Wystarczy, ze o niej wspomnisz i mnie wkurwisz, nie potrzebuję, żeby mi potem do tego stawał!

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Rumburak3000 2024-11-04, 20:40
elim napisał/a:

Bo dziki to trzeba sobie wytresować

To nie dzik tylko Owczarek Podlaski 💪
Zgłoś
Zer'aThul 2024-11-04, 21:21 1
Kurwa, co za zjebana pizda. Małe dzieciaczki bardziej ogarnięte, zdążyły uciec, a zwłaszcza ten mały na rowerku, bo już go widziałem jak leci. Ale dał kitajec radę. A ta uciekała jak przez pół odcinka telenoweli brazylijskiej. Dobrze, że jej knur zajebał, szkoda tylko dzieciaka.
Zgłoś
laska - mosquito Wczoraj 1:18 1
No i po co się stara wpierniczała? Dzieci dobrze sobie radziły xD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów