18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Dzikusy w MCD
S................. • 2011-04-21, 23:53
Coś nie smakowało... Może cheesebuger sprzed tygodnia ?

...suka
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haremario 2011-04-22, 17:00
przyprowadzic z pola na salony
Zgłoś
Tomasz23 2011-04-22, 17:05
Tak to jest jak czarna się z łańcucha urwie.
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-04-22, 17:19
Kurwa niedługo trza będzie temat zbiorowy otworzyc na te wszystkie afery w fast food'ach amerykańskich ...
Zgłoś
d................e 2011-04-22, 17:43
Wypierdalać na pole bawełny, a nie kurczakami się objadać!
Zgłoś
sveq 2011-04-22, 18:35
Pewnie jakaś bojówka KFC Wpadli na akcje obić maka
Zgłoś
Sarkos 2011-04-22, 18:35
Nie rozumiem o co wam chodzi, chciała tylko dostać się do kuchni.
Zgłoś
puszek008 2011-04-22, 19:04
Kurwa cipy same za tą ladą, ja na miejscu tego chłopa po dostaniu po plecach kubkiem coli bym tak zajebał jebanemu, czarnemu ścierwu, że spadłoby z tej lady. Według mnie kiedyś w Ameryce było lepiej, czarni mieli swoje miejsca, biali swoje i nie było lipy, czarny usiadł na miejscu białego, zajebano i spokój.
Zgłoś
Bundy 2011-04-22, 19:54
a zaczęło się od nazwania ich afroamerykaninami...
Zgłoś
Ivellur 2011-04-22, 20:00
jak zwykle czarne orangutanki...
Zgłoś
eu4yaon 2011-04-22, 20:17
gruby dalej w kolejce stoi.
Zgłoś
b................0 2011-04-22, 21:25
pierwszy raz wyszły same z zoo i jak się dowiedziały, że można jeść nie tylko trawę, to dostały kurwicy macicy
Zgłoś
masabitumiczna 2011-04-23, 10:38
za cienka panierka w McNuggetsie...
Zgłoś
D................s 2011-04-23, 12:15
nie wpadliście na to rasiści że mogło jej się dziecko zgubić a oni nic z tym nie robią ? albo przez nich ma zatrucie pokarmowe czy coś... ? albo że może jej coś się stało przez nich?? boże jacy ci rasiści tępi
Zgłoś
I................a 2011-04-23, 19:24 1
KURNA! Jak czytam wasze komentarze to mi się chce wymiotować...
Nie każdy czarny jest dzikusem. Z resztą co się kurna ma kolor skóry do zachowania! To tylko ilość melaniny we krwi. To z wami rasiści powinno się zrobić to co chcecie zrobić im...
Myślę że o polakach powinno się nie mówić że chleją czy że zapierdzielają w sandałach w komplecie ze skarpetami a że to nie ludzkie świnie które tylko czekają gdzie tu jakiego czarnego szykanować...
Wiem że to sadistic itd. Ale Wy z tą nienawiścią kategorycznie przeginacie...
Jestem świadom iż zaraz dostanę komentarze typu spier.. do opry etc
Ale kurna jak możecie stwierdzać że tylko czarni robią rozróby skoro biali też je robią! Mało jest filmików jak to biali się zdebilniają itd. Z resztą największe dzieci neo z sieci to białasy...I co łyso wam teraz ;/
Zgłoś
d................e 2011-04-25, 14:13
@Donbass, nikt tego nie kwestionuje ssaku leśny
@Indiana, nie wiesz, co to czarny humor? Jeśli ktoś sobie żartuje z Afroamerykanów, Żydów, niepełnosprawnych, kobiet w kuchni to nie znaczy, że ich nienawidzi. Tobie powinno być łyso, bo swoim postem pokazałaś tylko, że jesteś mało inteligentna
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem