Tacy ludzie będą na nas pracować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie ma się z czego śmiać, pojebany dzieciak i jeszcze bardziej pojebany autor filmu, no cóż nasza przyszłość...
Nie chcę żyć w tym państwie...
Nie chcę żyć w tym państwie...
I dla takich własnie przypadków Oświęcim powinien być pokryty dymem...
Sexi rusza bioderkami
Jak sprawnie zauważyliście ma około 10 lat. Myślicie że sam to sobie wymyślił, nie, starsi koledzy go nauczyli tego, więc nie miejcie pretensji do małego dzieciaka tylko do tych co go tego nauczyli.
LUDZIE ON MA 10 LAT, ja się w tym wieku rzucałem kamieniami
LUDZIE ON MA 10 LAT, ja się w tym wieku rzucałem kamieniami
Przysięgam, że jak kiedys trafie na podobny filmik z dzieciakiem którego chociaz kojarze z ulicy, dotre do jego starych, pokaze im filmik, nagram jak mlody spierdol dostanie i wrzuce na YT przed i po....
głupi dzieciak i jest główna na sadisticu? no, trzymamy poziom, nie ma co.
Kurwa czy tylko ja mam ochotę takim popierdoleńcom, zmiażdżyć głowę butem? :/
@up Nie, nie tylko ty większość sadystów .. też jestem za eksterminacją tego czegoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów