Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i ten na kiblu był powodem wypadku i swojego urazu/kalectwa/śmierci, ale winnym śmierci tych z osobówki jest debil z tira. Trzeba na prawdę być jebaną amebą aby robić test łosia dojebanym na full tirem. Przecież to się może skończyć tylko w jeden sposób
Trzeba naprawdę być jebaną amebą, aby na każdą ciężarówkę mówić TIR
TIR - Transport International Routier-Międzynarodowy Transport Drogowy
Trzeba naprawdę być jebaną amebą, aby pisać osobno "na prawdę"
Co za kurwa bezmózgi trep. Przez swoją bezmyślność spowodował śmierć niewinnego człowieka. Żeby tą kurwę na skuterze szlag trafił.
bezmózgi to jest kierowca ciężarówki, tak samo jak ludzie którzy próbują ominąć zwierzę co nagle im wyskoczy. W takiej sytuacji trzeba walić prosto i nie patrzeć na boki nawet
Nie zesraj się czasem z tym tirem. Jak ktoś mówi, że kupił adidasy to też strzelasz z dupy?
Nie zesraj się czasem z tym tirem. Jak ktoś mówi, że kupił adidasy to też strzelasz z dupy?
Patrz, a do "kibla" zamiast "skutera" się nie przyczepił. Widać, że mu maści do wcierania zabrakło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów