W mieście Cucuta zastrzelono dziennikarza wiadomo tylko tyle, że nagroda za niego to 70 000 000$
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
W mieście Cucuta zastrzelono dziennikarza wiadomo tylko tyle, że nagroda za niego to 70 000 000$
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole same matematyki tutaj a może to są Węgry kurwa hajduszoboszlo i to we forintach jest
Laska przy ladzie 100% ogarnięcia zamiast uciekać za tłumem wolała wrócić się i pożegnać nieboszczyka ..
Pedator napisał/a:
Jak za dziennikarza wyborczej to te 20 zł bym dał.
Tych to spokojnie można w szeklach wyceniać.
Pierre_Dolec napisał/a:
Czyli na nasze to będzie jakieś 21,37 zł
czyli dokładnie tyle ile kosztują trzy najpopularniejsze tygodniki wędkarskie
Życie ludzkie jest bezcenne. Zabić kogoś za 70 to idiotyzm na kosmiczną skalę...
Pierre_Dolec napisał/a:
nie przesadzaj.... to pesos.... prędzej 0,2137 zł
Chuj tam z dziennikarzem, patrzcie co ta baba odpierdala, wszycy uciekają w przeciwną stronę, a ona biegnie w kierunku napastnika
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
lub Rumunia a to daje z 60 milionów pln
Napisali że w mieście a rumuńska cucuta to wiocha.
Druga sprawa nie wydaje mi się, aby cygan latał wzorem bandytów z Ameryki łacińskiej w kasku i strzelał do ludzi.
Nie taka mała ta nagroda. 70 mln kolumbijskich peso, to 73392,98 zł.
Zadanie było trudne , dziennikarz pewnie wiedział że na niego polują
Pierre_Dolec napisał/a:
Aktualnie do zgarnięcia jest pula 72244,53 polskich złotych
Córka_Spawacza napisał/a:
Sam bilet aby tam pojechać tyle potrafi kosztować. Jak się poszuka dobrego terminu można znaleźć za 10% tej ceny, ale to wciąż spory piniądz.Aktualnie do zgarnięcia jest pula 72244,53 polskich złotych
W tej chwili pokazuje mi najtańszy lot do CUC za 6300 zł, najdroższy za 72279 zł i to w klasie ekonomicznej (te 34 i pół złotego trzeba by więc dopłacić). Nie wiem kto kupuje bilety po tej drugiej cenie, pewnie ci co to kupują w sklepach na lotnisku.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów