📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lokal.szczecin napisał/a:
nie, nie slyszalem, bo nie jestem tak jebniety jak ty zeby ogladac to gowno do konca piwniczaku
Domyślam się że lubisz oglądać jak się pederasty napierdalają wtedy pewnie i nawet replaye napierdalasz aby się z pałować.
nie, nie slyszalem, bo nie jestem tak jebniety jak ty zeby ogladac to gowno do konca piwniczaku
Patrzcie go jaki mądrala.
Toż to jakieś kurwy małoletnie
Kurwa następny dzieciak z tekstami o rodzinie. Takim larwom jak starzy powinni dać dostęp tylko do drewnianych klocków a nie do internetu.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Kurwa następny dzieciak z tekstami o rodzinie. Takim larwom jak starzy powinni dać dostęp tylko do drewnianych klocków a nie do internetu.
ale ty brzydka jesteś, brzydką masz buzię!
35i napisał/a:
"Wypierdol jom".
gdy tylko uslysze jak ktos mowi w ten sposob juz wiem ze nie ma sensu rozmawiac
xMichaUx napisał/a:
Domyślam się że lubisz oglądać jak się pederasty napierdalają wtedy pewnie i nawet replaye napierdalasz aby się z pałować.
straszne masz zycie pojebane gosciu ze tak piszesz, czytajac to wiem ze ci tata do lozka wchodzil.
straszne masz zycie pojebane gosciu ze tak piszesz, czytajac to wiem ze ci tata do lozka wchodzil.
Nie tata tylko matka i to twoja, możesz zapytać jak jej było dobrze.
xMichaUx napisał/a:
Nie słyszałeś co pierdoliły, jedno kurwisko weszło na jakieś konto drugiemu kurwisku..
Czyli jedna z nich to komornik
Czeka je świetlana przyszłość w branży erotycznej 300 zł/h. Jeszcze tylko o tym nie wiedzą.
Plastusii napisał/a:
Emocje jak na rybach
E ty ! w ząbek czesany ! Odpierdol się od ryb !
Bo nosem wciągane !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów