📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tuż to ogromna fujara boga szykuje się do wyruchania ludzkości
boolie8830 kolejny fan prawdy z TV i radia a jak przyjdzie prawda to na kolanach będziesz zapierdalał do farosza
Smuga kondensacyjna po locie AUA52 Austrian Airlines lecącego z Tokio do Wiednia. Samolot (B772) schodził właśnie do Wiednia i wylatując z Polski miał wysokość około 28000 stóp (~8,5km). Połączenie sporej maszyny na stosunkowo małej wysokości wraz z zachodzącym słońcem stworzyło taki a nie inny efekt.
Tutaj macie playback z radaru: flightradar24.com/2011-12-19/14:30/AUA52
Myślę, że więcej nie trzeba, temat nieaktualny.
Nie pracuję w kontroli lotów a wiem więcej niż ten wyimaginowany kolega kolegi...
Tutaj macie playback z radaru: flightradar24.com/2011-12-19/14:30/AUA52
Myślę, że więcej nie trzeba, temat nieaktualny.
xgregor napisał/a:
Cytat z YT
"Znajomy ma kolegę w kontroli lotów, dzwoniliśmy do niego i powiedział nam,że napewno nie był to cywilny samolot gdyz zaden samolot cywilny wg prawa lotniczego
nie moze latac w podbnym odstepie czasu na podobnej wysokosci
pokazelem mu foty i stwierdzil, ze to na pewno bylo cos wojskowego"
Albo jakiś większy meteoryt spalał się w atmosferze
Nie pracuję w kontroli lotów a wiem więcej niż ten wyimaginowany kolega kolegi...
To po prostu nowy nabytek LOT-u.
No sorry panowie no ale wiecie jak to jest... z dziewczyną byłem i wiecie... stanął mi...
widze nikt niedostaje piwek na najlepszego kometarza? to może ja?:d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów