Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jak kurwa co ale nigdy nie zrozumiem jak podczas bicia się można gryźć no kurwa...
Najłatwiej zębami.
to giń kurwo! Jak mnie ktoś atakuje to niech wie, że użyję wszystkiego co mam pod ręką by walczyć o swoje życie by byle czarnuch czy dresiarz mi go nie odebrał. Będę cię napierdalał nawet zwłokami małego dziecka, wetknę ci w oko żabę, rozgryzę gardło, pierdolnę w łeb fermentorem pełnym fermentującego piwa - zrobię wszystko by kurwę, która mnie zaatakowała dojebać do samego końca.
Jeśli podczas walki możliwe, że o życie Ty rozkminiasz co wolno, a czego nie... znaczy się Twoje życie jest tyle warte co bąki jednorożca.
Święta racja. Co innego uczciwa walka w ringu, lub umówione "solo", a co innego atak na ulicy. Na ulicy nie walczysz - na ulicy eliminujesz zagrożenie.
gdyby to sila a nie zrecznosc byla atutem podczas walki to nie lew tylko slon bylby krolem dzungli
tylko, że lwy nie żyją w dżungli
Prędzej ten mały, ale po wyniku walki widac ze ten duzy tez jest ciotowaty.
Ewidentnie ten duży nie chciał uderzyć małego... Mały szalał, ale jakby nawet z płaskiej dostał od dużego, to by przez jakiś czas nie mógł pionu utrzymać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów