18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dość dziwne zjawisko , nie wyjaśnione jednogłośnie do dziś , pojawiające sie na calym swiecie dźwięki , niepokoją ludzi

Grooozaa, brzmi przehujowo . Jeśli sam filmik nie przekonał was , polecam przewertować neta w poszukiwaniu tematu, jest tego pełno z różnych źródeł ,także z Polski.
Zgłoś
Roszp 2012-03-12, 16:42 150
Spokojnie, jestem sejsmologiem, doktorem nauk popierdolonych i laureatem nobla w przekładaniu naleśników i przyszedłem tu wyjaśnić wam zjawisko sprawy.

To wiatr.
A teraz wypierdalać
Zgłoś
dandek 2012-03-12, 18:53 1
Na Vuvuzeli ktoś napierdala i tyle ;p.
Zgłoś
R................s 2012-03-12, 18:54
zwiastun apokalipsy?
Zgłoś
EMIO093 2012-03-12, 18:58 1
nie wierze w takie zjawiska ale dwa lata temu być może lipiec sierpień całą rodziną słyszeliśmy takie buczenie/trąbienie wyłączyliśmy korki w domu bo myśleliśmy że to jakieś urządzenie elektroniczne wyszliśmy na ulice i cały czas buczy nie wiadomo skąd i nie wiadomo z której strony. Więc to jest 100% prawdy nie wiadomo skąd to sie bierze i to najgorsze
Zgłoś
c................c 2012-03-12, 19:00 20
Bez kitu dziwne rzeczy się na świecie dzieją. Ostatnio nie mogę znaleźć nawet czapki z daszkiem:/
Zgłoś
Srasłkasz 2012-03-12, 19:01
dobrze niech przyleca i rozjebia nas kosmici moze wtedy przestaniemy siebie zabijac
Zgłoś
Tegiesman 2012-03-12, 19:01 1
Gdzieś na ślunsku na dole strzelają!
Zgłoś
thoms0n 2012-03-12, 19:04 8
Efekt motyla. W Afryce na wuwuzeli grają.
Zgłoś
Bin Laden 2012-03-12, 19:09
Taaa oczywiście i całkiem przypadkiem podczas nagrywania "widoku" z okna bądź chmurek ten dźwięk występuje, kompletny idiotyzm.
Zgłoś
Dinozzo 2012-03-12, 19:12
Dźwięki podobne do tego który robił ten dym w "The Lost"
Zgłoś
teken 2012-03-12, 19:12 2
To tylko Żniwiarze

Zgłoś
h................a 2012-03-12, 19:14
Co jest kurwa?! Bączka sobie nie mogę popuścić, żeby ludzie na całym świecie z tego afery nie robili?
Zgłoś
sadyk 2012-03-12, 19:16
Warto też wspomnieć o dźwięku dochodzącym z głębin oceanu. Nazwany został Bloop bo też tak brzmi. W youtube pod nazwą: The Bloop: A Mysterious Sound from the Deep Ocean | NOAA SOSUS.
Zgłoś
Siemek 2012-03-12, 19:18 23
Cytat:

Jeśli sam filmik nie przekonał was , polecam przewertować neta w poszukiwaniu tematu, jest tego pełno z różnych źródeł ,także z Polski.

Nic nie szukajcie... Tutaj macie wszystko wyjaśnione:

P.S. Dla nieumiejących j.angielskiego od 5:25 mogą zrozumieć z kontekstu.
Zgłoś
Tomasz23 2012-03-12, 19:21 3
W Stalkerze są takie same dźwięki jak te nagrane w Kijowie. Można poczuć się swojsko ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów