📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Im to powrót na drzewa nic nie da nawet
Niby inne stado bardziej ucywilizowane ale istoty płci żeńskiej dalej tak samo wydzierają jak małpy w dżungli.
Typowe amerykańskie zachowanie stadne, jedno gufno nawet trzepie kapucyna, pewnie z przyzwyczajenia.
No kurwa orangutany w ZOO, ale w sumie czarnuchy tak mają
Najpiękniejsze jest to, że te dźwięki tłumu można podstawic w dowolny film przyrodniczy z małpami w tle i dużo osób nie zauważy różnicy.
Natury nie oszukasz małpa to małpa.
Natury nie oszukasz małpa to małpa.
Dziwi mnie, że ludzie mieszkając w takich okolicach, dalej nie montują ogrodzeń posesji. Tam jest takie prawo czy o co chodzi?
Solówka ? Jak tam nawet jednego uderzenia nie ma. Klepanie i tarzanie. Solówki to mieliśmy w latach 90-tych na podwórku.
Pomieszanie BLM z pedalstwem, rzyg, gówno i chujnia niewarte tych 45 sekund życia.
Jebane małpy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów