Sam nie wiem co to jest... Ale jak się zastanawialiście czy to możliwe by ptak wyjebał orła to macie odp. w filmiku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zachar1345 napisał/a:
Po takim pisaniu stwierdzam ze jestem zmulonym gburem bez znajomych co siedzi i sie spina na sadistic zaloze sie ze prawiczek pewnie
MrPink napisał/a:
@erpi
a to jak się miał przywitać? "Dzień dobry panie mały gołębiu"?
Siemano Gimbaza
erpi napisał/a:
Siemano Gimbaza
Hmm mistrz ciętej riposty ale jednak podtrzymuje to co napisałem
gimnazjalisci sa raczej kojarzeni z osobami ktore spedzaja bardzo duzo czasu w domu przed komputerem ja prowadze zdrowy tryb zycia mam dobra prace nie narzekam na zycie
a Ty 32 letni onanisto siedz dalej w domku i bij konia ))
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów