Czy istnieje coś równie pięknie brzmiącego ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dźwięk rzędówek mnie wręcz wkurwia. Bas i łomot motocyklowej Vki - to jest to.
pierdu pierdu z tych wydechów a nikt nawet porządnej odciny nie zaj*bał, jakby się lanserka bała że korby bokiem wysra...
orzeszwmorde napisał/a:
pol godziny rano w takim ryku I masz dosc tego auta, roboty I wogole wszystkiego ma sie dosc. A I jeszcze napizdza cie banka od halasu
Dżoker napisał/a:
Ciekawe czy autor żałuje już zadanego pytania : D
Nie, nie żałuje, a jedynie śmieje się z waszej spiny i gonitwy za tym co brzmi najlepiej ;D
Mam tu coś co zadowoli miłośników samochodów i motocykli, Ferrari F1/89 V12.
SW400 Turbo na dobrym paliwie urywa jaja (pomińmy tu dźwięki wydobywające się z reszty kombajnu)
W ogóle to przyzwoity silnik, bardzo mocny i mało awaryjny, po szlifie i azocie wału i nowych tulejach/pierścionkach/tłokach można popierdalać 50 lat, chyba że naleje się ruskiej ropy albo.... ropy z benzyną, skutek- urwany wał, pomimo tego na 4 cylindrach jeszcze da się zajechać do trumny.
Myślę że porównanie tego silnika do amerykańskich V8 nie będzie grzechem...
W ogóle to przyzwoity silnik, bardzo mocny i mało awaryjny, po szlifie i azocie wału i nowych tulejach/pierścionkach/tłokach można popierdalać 50 lat, chyba że naleje się ruskiej ropy albo.... ropy z benzyną, skutek- urwany wał, pomimo tego na 4 cylindrach jeszcze da się zajechać do trumny.
Myślę że porównanie tego silnika do amerykańskich V8 nie będzie grzechem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów