📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Vuko napisał/a:
Nie chodzi tyle o prędkość, co o "wolność".
w sensie lot swobodny po zderzeniu?
Chodzi o to,że za kilkanaście tysięcy można kupić sprzęt który zajebiście się prezentuje i tak samo brzmi Ale najważniejsze jest przyśpieszenie do setki i to,że można wyciągnąć 300 km/h.A teraz sobie kup samochód o takich osiągach...Trzeba być na miejscu Rydzyka...
Poza tym jak ktoś wspomniał jazda na motocyklu to magia.Coś wyjątkowego.
Poza tym jak ktoś wspomniał jazda na motocyklu to magia.Coś wyjątkowego.
Oni przynajmniej ruszyli na pomoc, a u nas staliby i zdjęcia robili.. smutna prawda.
daf098 napisał/a:
w sensie lot swobodny po zderzeniu?
a o to to już musisz zapytać głównego aktora filmiku w tym temacie
Yasiu99 napisał/a:
Jak by jechał autem to co najwyżej wgięła by się maska i wybiła szyba a tak masz babo placek.
Ech co ci ludzie widzą w tych motorach to ja nie mam pojęcia... Przecież jest w chuj samochodów szybszych niż te motory, a każdy z nich jest o niebo bezpieczniejszy.
Samochody o osiągach np. R1 czy Hayabusy kosztują fortunę a poza tym to nie o to chodzi.
Tylko o to:
you tube.com/watch?v=vvaHJty-ZJ8
(uploaud z YT niedostępny a ja nie mam czasu na zabawy w pobieranie na dysk więc usuńcie spację )
Wprawdzie przy wypadku mam większa szanse na śmierć na motocyklu niż w aucie, ale to tylko uogólnienie, to zależy jeszcze od innych czynników jak masa, prędkość, strój ochronny, sposób zetknięcia się z przeszkodą, biorąc pod uwagę te czynniki prawdopodobieństwo śmierci nie jest takie strasznie wysokie, a poczucie wolności zabija strach(w przypadku gdy jest się kompletna ciotą) albo obawy. Jazda motocyklem niesie jak dla mnie wiele satysfakcji, w mieście w korkach, kierowcy tkwią w blaszano-plastikowych puszkach, a na moto można ich minąć bez stopu, poza miastem przyjemnie jest delektować się przejażdżką, aczkolwiek fajnie jest poczuć jak gałki oczne wciskają się w mózg, ale z umiarem i zachowaniem bezpieczeństwa.
A to czy ktoś lubi czy nie jazdę motocyklem to tylko kwestia gustu albo nie jeżdżenia jeszcze wcale.
A to czy ktoś lubi czy nie jazdę motocyklem to tylko kwestia gustu albo nie jeżdżenia jeszcze wcale.
ale baza całe szczeście niedługo ja będę ratownikiem
34 sekunda , mam podejrzenia że to Polak kamerował, wystarczy się wsłuchać ja tylko dokoncze za niego ...... "wa"
Nie dziwię się , że nie wykręcił przecież jechał kołami do góry widać to po zatrzymanym motocyklu w 0:42
Coś do widzów -> w razie ciężkich wypadków czy wypadków śmiertelnych nie powinno się sprzątać ewentualnych części rozjebanych pojazdów gdyż to stanowi ważny dowód dla mundurowych psów.
PS.: W dodatku później będą mogli fajny artykuł w gazecie zamieścić że jechał tyle i tyle i jak wyjebał to resztki z pojazdu były rozjebane w promilu rzyliarda metrów
No to tyle, dziękuje do widzenia.
PS.: W dodatku później będą mogli fajny artykuł w gazecie zamieścić że jechał tyle i tyle i jak wyjebał to resztki z pojazdu były rozjebane w promilu rzyliarda metrów
No to tyle, dziękuje do widzenia.
patrz w lusterka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów