📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RmX napisał/a:
Łeee... też myślałem, że rower za 6000 a nie za 600zł
Masz uszy a nie słuchasz, a gdybym ci jedno odciął a drugie przemodelował tak, że słyszałbyś tylko głośniejszą mowę, to słuchałbyś dokładnie wszystkiego bo byłbyś szczęśliwy, że w ogóle słyszysz. Cieszyłbyś się z dźwięku przejeżdżającego samochodu i klaksonu w ciężarówce, jak ktoś ci mówi spierdalaj i jak słyszysz dźwięk windowna po włączeniu swojej torpedy..
#TheColt
też troszeczkę pierdolisz bo ja lubię siedzieć na sadolu, ale wieczorami też z kumplami odpierdalamy różne rzeczy, w weekendy też imprezujemy i dopada nas kac moralny - o chuj co ja wczoraj odjebałem.
Pewnie większość z nas poza sadolem robi rozjebane rzeczy które niektórzy nagrywają i później mamy z tego beke tutaj.
POKÓJ.
też troszeczkę pierdolisz bo ja lubię siedzieć na sadolu, ale wieczorami też z kumplami odpierdalamy różne rzeczy, w weekendy też imprezujemy i dopada nas kac moralny - o chuj co ja wczoraj odjebałem.
Pewnie większość z nas poza sadolem robi rozjebane rzeczy które niektórzy nagrywają i później mamy z tego beke tutaj.
POKÓJ.
Ten smiech, oj ten smiech
Danam,
Nie twierdze ze tego nie robisz ale mieć beke z czegos a hejtować na potęge byle sie czegoś przyjebać to dwie różne sprawy. Jak widze debili którzy jak już nie ma sie do czego przyjebać to przypierdalają sie do tego jak ktoś zareagował na to co zobaczył albo że rower za tani to rece opadają, stawiam obie ręce Penera i jego lewa noge że 90% obecnych widzac to rzuciło by soczyste "O kurwa, ja pierdole!" i to więcej niz raz.
Nie twierdze ze tego nie robisz ale mieć beke z czegos a hejtować na potęge byle sie czegoś przyjebać to dwie różne sprawy. Jak widze debili którzy jak już nie ma sie do czego przyjebać to przypierdalają sie do tego jak ktoś zareagował na to co zobaczył albo że rower za tani to rece opadają, stawiam obie ręce Penera i jego lewa noge że 90% obecnych widzac to rzuciło by soczyste "O kurwa, ja pierdole!" i to więcej niz raz.
no i marcok stracil sterowke
jezdziłem w DH i gostek który kręci jest po prostu bucem któremu tatuś kupił rower.
"Ty żyjesz! - no, przejebane"
"ale kierownica cała"
A czemu jest bucem ? Bo każdy kto sam sobie składał rower wie ile kosztuje gówniany marcok.... "6 tysięcy?"
Dla Małysza szacun. Ładny gruz. Dla kręcącego kutas w ryj.
"Ty żyjesz! - no, przejebane"
"ale kierownica cała"
A czemu jest bucem ? Bo każdy kto sam sobie składał rower wie ile kosztuje gówniany marcok.... "6 tysięcy?"
Dla Małysza szacun. Ładny gruz. Dla kręcącego kutas w ryj.
TheColt napisał/a:
ktoś wam musi o tym powiedzieć a cena jest niewielka.
Kolesie zyją aktywnie uwieczniają to za 10-20 lat będą mieli co wspominać a pajacownia, miernota społeczna siedzi przed monitorami i szukaja dziury w całym a za 10-20 lat jedyne co będa mogli pokazać dzieciom bądź wnukom to historia komentarzy na sadolu + historia przebiegu leczenia krzywego kregosłupa.
No żebyś się kurwa nie posrał, całe życie na rowerku patataj patataj, do roboty bydlaku!
TheColt napisał/a:
Kolesie zyją aktywnie uwieczniają to za 10-20 lat będą mieli co wspominać ...
nie rower 2007 tylko amortyzator
jesli mnie oczy nie mylą to Marzocchi 66 RC2
jesli mnie oczy nie mylą to Marzocchi 66 RC2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów