18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Dzwon
johnie • 2014-05-15, 21:56
Witam wszystkich,
wczoraj w końcu zmobilizowałem się żeby założyć konto i nie żałuje.
Materiał własny z dziś 15.05, z obwodnicy Krakowa. Kierowca przeżył, auto pewnie do kasacji albo dla handlarza Mirka. Jechałem koło 110, a skoro chłop wyprzedał mnie dość pewnie myśle że w momencie poślizgu miał koło 130-140.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matzdorf 2014-05-16, 0:24
Też dzisiaj we mnie typo wymuszając pierwszeństwo Panda przyjebal w mój bok :/ Jeszcze się okazało że to emerytowany pies...
Zgłoś
dwakilo 2014-05-16, 0:24
Naciśnięcie hamulca zwieńczyło dzieło.
Zgłoś
Given 2014-05-16, 0:41 1
Moje okolice tym razem Swoją drogą, już dawno mówiłem że ta autostrada jest trochę z dupy, jak dokładnie za tym wzniesieniem (zjazd na Wieliczke) na dłuuugiej prostej potrafią być kałuże.. Kałuża kurwa na autostradzie, nie mówiąc o tym że jest równa jak wiejska droga.. Za materiał piwo, nauczka na przyszłość że złe warunki mamy, to nie zapierdalamy.
Zgłoś
heksogen00 2014-05-16, 1:05
"W taką pogodę nie zapierdala się 130-140km/h." - wg. mnie po prostu zrobił jakiś dziwny manwer co spowodowało poślizg. Prawodpodobnie jednocześnie skęcał i hamował. Do tego mogły dojść kiepskie opony + jakaś kałuża.

Jechałem ostatnio tą samą trasą w nocy w trakcie burzy na motocyklu. Dla zainteresowanych: youtube.com/watch?v=om0z55MT1Vw
Zgłoś
fannadil 2014-05-16, 1:26 2
atr8yu chwalisz sie swoja glupota? cmentarz czeka tylko nie zapomnij zabrac kamerki zeby byl material na harda
Zgłoś
heksogen00 2014-05-16, 1:43 1
fannadil mógłbyś rozwinąć w czym jest ta głupota? Gdybym wiedział, że będzie padać na pewno bym nie jechał. Jak już się przytrafi taka sytuacja to nie ma wyjścia. Przy małej prędkości w trakcie silnego deszczu mało co widać przez szybkę w kasku, szczególnie w nocy. Przy większej, wiatr usuwa wodę. Zatrzymać się przeczekać też nie mogłem, bo bym cały przemókł i wychłodził organizm.
Zgłoś
tr3mm0r 2014-05-16, 1:46 5
Ponoc jak napierdala deszcz to jest lepsza przyczepnosc i mozna nakurwiac pińćset na godzine.
Zgłoś
Marbax 2014-05-16, 2:28
Nie wiem, nie orientuje się zarobiony jestem. Na autostradzie zwykle dwójka z przodu, o do lat robię 50-60k km rocznie. Generalnie dociskam, co dwa-trzy lat zdaje egzamin za punkty i jakoś mnie nawet nie majtnęło nigdy, przy najmniej nie wtedy gdy bym nie chciał.
Zgłoś
Paprodziad 2014-05-16, 6:57
Kraków taki piękny!
Zgłoś
Krakus76 2014-05-16, 7:29
Wczoraj w KRK nieźle lało (i nadal leje), patrzę na pajaców co jakdą jak gdyby świeciło słońce to wiem że tak skończą, nowy samochód, pogody "nie czuć" tylko jak naciśnie na hamulec to jakoś inaczej
Zgłoś
gooru 2014-05-16, 13:06 1
Mam wątpliwości czy koleś przeżył. To najbardziej drastyczny wypadek jaki widziałem na tym portalu
Zgłoś
MudPie 2014-05-16, 13:51
Jak się pozna swoje auto i ma się też dobre części, zwłaszcza opony, to można jeździć szybko i ze 100% pewnością że się nie rozwalimy.. To tak dla tych którzy twierdzą że ktoś za szybko jechał albo coś. bo u nas ze świadomością tego jaki wpływ na jazdę mają opony to słabo i zazwyczaj ludzie kupują najtańsze. Ze mnie się śmiano jak powiedziałem, że do auta za kilka K, kupiłem nowe opony o wartości 1000zł z priorytetem designerskim na deszcz.
I w deszczu mogę jechać praktycznie jak po suchym, jeżeli chodzi o dynamikę i prędkości.. jedyne co to większe odstępy bo wiadomo, że na mokrym opona straci przyczepność przy mniejszej silne hamowania niż na suchym.
Zgłoś
lith 2014-05-16, 14:54
@G3ralt94
Tylko na takiej autostradzie zazwyczaj nie rozwali się osoba, która pierwszy raz na nią wjechała. Świeżaki to raczej mają na drodze niegroźne kolizje, czy wręcz kończy się na klaksonach jak coś odwalą. Giną na drogach ci bardziej doświadczeni kierowcy, którym raz coś nie pykło i przekroczyli tę cienką granicę, albo nie przewidzieli, że ktoś inny może być aż tak głupi.
Zgłoś
c................x 2014-05-16, 15:03
Nie wiem skąd ta spina o prędkość. Przecież to do chuja tylko mokra nawierzchnia a nie lód!
Gość zwyczajna pizda w połączeniu z zapewne chujowymi oponami.
Przy dobrym bieżniku, koncentracji i technice na poziomie Małysza z rajdu Dakar, każdy bez problemu może lecieć w deszczu te 130km/h
Zgłoś
Potar 2014-05-16, 21:23
Chyba nigdy 140km/h nie jechałeś na tym wideo góra 80 xD

Co do deszczu, na sportowym zawieszeniu i 19" leciałem spokojnie 170
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem