P.S. Jechałem około 140 km/h.
P.S.2. Jakość chujowa, bo uploader chujowy.
Efekt:
Nie ma harda, ale brat mówi, że jakby był, to by wrzucił.
Za materiał własny zawsze piwko i pozdrawiam swoje 3 grosze także muszę wpierdolić, bo czemu nie
Jestem na 90% pewny, że w tej sytuacji ja również bym odbił LEKKO w lewo z tym, że na pewno najpierw zajebałbym w hamulce i wtedy dopiero bym odbił, ale nie na tyle żeby zjechać z drogi.
Co jeszcze mogę dodać no to, że ewidentnie dla starego opla prędkość koło 140 jest już jakimś wyzwaniem opony prawdopodobnie też nie są najlepszej jakości + umiejetność prowadzenia auta na poziomie Grażynki i wyszło jak wyszło.
Widząc po zachowaniu auta nie zrobiłeś żadnej kontry ani nawet nie zahamowałeś no chyba, że hamulce masz z kartonu. Poza tym ten opel to złom zajebany żeby WYRWAŁO całą przednią szybę po czymś takim to jakaś paranoja... mogło to gówno jebane ranić albo i zabić osoby postronne. Spal tego szrota to najlepsze co możesz zrobić. I żeby ci do głowy nie pszyszło kopować następnego szrota jeździj autobusami tak długo aż odłożysz pieniądze na coś sensownego. Szerokości
Hamulec na autostradzie to można wciskać mając pewność, że nic za tobą nie ma, lub jest ale w dostatecznie dużej odległości. Tu nie było okienka na spojrzenie w lusterko, bo kierowca forda nie dał nawet kierunkowskazu przed manewrem (a przynajmniej na nagraniu tego nie widać). Gdybyś zrobił jak piszesz, to mogłoby się okazać, że zamiast rozjebanego samochodu byłoby stos trupów ale czego tu się spodziewać po kimś, kto robi taki wywód.
Ooo jest i pizda z lisem kurwa. Mądry to kurwa jesteś ale zza komputera. Prawda jest taka że jesteś cwaniakiem zza komputera. Pewnie nagrałeś w need for speed'a i wiesz jak się jeździ. Jesteś typowym gimbusem w necie. Udajesz guru a i tak większość ci powie że jesteś głąbem. I weź kurwa gadaj z takimi cepami jak ty.
Od kiedy hamując awaryjnie trzeba się upewniać czy za nami ktoś zachował bezpieczny odstęp? Haha po twoim wywodzie można się spodziewać tylko opóźnienia umysłowego.
Idź na prawo jazdy a jeśli już je masz to wyrzuć i idź zrób nowe.