Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest ani śmieszne, ani fajne. To jest po prostu głupie. Taki z niego kabareciarz jak z Drozdy.
"Sadistic bawi, ale też i uczy"
Ja pierodole co za kurwa zidiocialy kretyn. Nie robicie tego w domu. Albo robicie a pozniej ktos moze wrzuci material wlasny na harda.
Problemem jest temperatura do jakiej podgrzewa sie chmura z efajka. W przypadku takich ilosci spirytu mozna ja podgrzac niczym w czajniku. Poparzenia jamy ustnej moga sie trafic.
Juz nie mowie o tym, ze spiryt powoduje ze plyn staje sie mniej gesty i moze wyciekac z parownika (tej czesci co wkladasz w paszcze), zalac i zjebac baterie. To naprawde maly problem w porownaniu z pierwszym.
A jak ktos chce sie nawalic to smutna nowina - zajebiscie palac taki plyn (przy 300 wdechac okolo 5 sekundowych - zalozmy ze to paczka/1ml) przyjmiemy okolo pol mililitra spirytu. Normalnie predkosc narabania sie kosmiczna...
Puciek: Tak - problem z tym, ze olejek taki jest strasznie gesty i rozpieprzy grzalke w tempie ekspresowym.
Powiem tak.
Ja pierodole co za kurwa zidiocialy kretyn. Nie robicie tego w domu. Albo robicie a pozniej ktos moze wrzuci material wlasny na harda.
Problemem jest temperatura do jakiej podgrzewa sie chmura z efajka. W przypadku takich ilosci spirytu mozna ja podgrzac niczym w czajniku. Poparzenia jamy ustnej moga sie trafic.
Juz nie mowie o tym, ze spiryt powoduje ze plyn staje sie mniej gesty i moze wyciekac z parownika (tej czesci co wkladasz w paszcze), zalac i zjebac baterie. To naprawde maly problem w porownaniu z pierwszym.
A jak ktos chce sie nawalic to smutna nowina - zajebiscie palac taki plyn (przy 300 wdechac okolo 5 sekundowych - zalozmy ze to paczka/1ml) przyjmiemy okolo pol mililitra spirytu. Normalnie predkosc narabania sie kosmiczna...
Puciek: Tak - problem z tym, ze olejek taki jest strasznie gesty i rozpieprzy grzalke w tempie ekspresowym.
Zobacz, praktycznie na takiej samej zasadzie to działa: joemonster.org/art/22400
Co do poparzenia - tak samo możesz poparzyć się normalnym liquidem. Wystarczy, że źle dobierzesz grzałkę i Twój liquid 'zagotuję się'.
Oczywiście, prewencyjnie nie polecam wlewania spirytusu. Nie chcę mieć nikogo na sumieniu.
Ja po prostu wlałem whisky. I nawet aromat czuć bardziej niż w normalnym e-odpowiedniku.
chodzi o to, że alkohol wchłaniany jest do organizmu w różnych miejscach. w zależności od miejsca jego ilość, która dostaje się do krwi też jest różna. pijąc normalnie, alkohol jest w niewielkim stopniu wchłaniany w żołądku, przez co musisz wypić sporo by wchłonęła się odpowiednia ilość by poczuć fazę. za to wchłanianie alko w płucach jest wielokrotnie większe niż przez żołądek, dlatego np. podpalane drinki trochę bardziej kopią niż klasyczne - z powodu wyższej temperatury, więcej alkoholu paruje i dostaje się do krwi bezpośrednio z tlenem. 'pijąc' przez e-faje alko wchłaniamy bezpośrednio przez płuca, więc parę kropel spokojnie wystarczy by się najebać. no chyba, że chcesz walnąć szota spiryt+liquid to faktycznie się nie najebiesz.
słyszałem też, że można stosować kombinacje
butelka-oko (problem w tym, że można stracić wzrok)
butelka-tampon-odbyt (wersja ŻulPower).
w odbycie alko (jak i wszystkie płyny) wchłania się w największym stopniu - kieliszek wódy może zabić, dlatego nie zamierzam tego próbować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów