📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Lysack napisał/a:
Dla mnie to dobra analogia, bo zarówno klaps jak i powiedzmy tabletka dzień po czy aborcja w pierwszych tygodniach, to jedynie metoda na to by nie spierdolić życia sobie i swoim dzieciom. Natomiast to co na filmiku, czy też wrzucanie dzieci do beczek w ramach spóźnionej aborcji to największe skurwysyństwo.
Sądzę dokładnie tak samo.
Ten krzyk dziecka to byłby zajebisty dzwonek na telefon.
Mam nadzieję, że wszystkim pro-lajfom materiał również się podoba
Mam nadzieję, że wszystkim pro-lajfom materiał również się podoba
Myślałem, że @fantastico mówi tan na co dzień.
@voo_doo a co cie kurwa obchodzi jego prywatne zycie, idz dalej ogladac trudne sprawy albo dlaczego ja... co do ojca to jebany tepak ktory nie umie wychowac syna wiec ucieka sie do przemocy, ogladałem kiedyś dokument o typie co dostał wyrok za to że żone sprał chociaż jestem zdania ze w szczegolnych przypadkach to dosyc zdrowe.
fantastico napisał/a:
Lata najebek skończyły się ziomuś dawno temu Wolę na spokojnie przed TV poświęcić parę minut (serio to więcej nie zajmuje) i coś fajnego dorzucić oglądając po raz n-ty 8 milę niż się włóczyć Ze znajomymi mam lepsze sposoby spędzania wolnego czasu Poza tym piję piwo ;P Polecam browar z Pinty ... fajne crafty robią.
Zresztą po co się tłumaczę
TO ON POTRAFI NORMALNIE PISAĆ!?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów