18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
nano50 2017-02-19, 16:18
Lysack napisał/a:

Dla mnie to dobra analogia, bo zarówno klaps jak i powiedzmy tabletka dzień po czy aborcja w pierwszych tygodniach, to jedynie metoda na to by nie spierdolić życia sobie i swoim dzieciom. Natomiast to co na filmiku, czy też wrzucanie dzieci do beczek w ramach spóźnionej aborcji to największe skurwysyństwo.

Sądzę dokładnie tak samo.
Zgłoś
BrianGriffin 2017-02-19, 16:47
Ten krzyk dziecka to byłby zajebisty dzwonek na telefon.
Mam nadzieję, że wszystkim pro-lajfom materiał również się podoba
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2017-02-19, 18:44
Myślałem, że @fantastico mówi tan na co dzień.
Zgłoś
Panguzik 2017-02-19, 19:55
Skurwysyn sadysta
Zgłoś
nofar 2017-02-19, 20:50
@voo_doo a co cie kurwa obchodzi jego prywatne zycie, idz dalej ogladac trudne sprawy albo dlaczego ja... co do ojca to jebany tepak ktory nie umie wychowac syna wiec ucieka sie do przemocy, ogladałem kiedyś dokument o typie co dostał wyrok za to że żone sprał chociaż jestem zdania ze w szczegolnych przypadkach to dosyc zdrowe.
Zgłoś
ImmoXZ 2017-02-19, 21:54 3
fantastico napisał/a:

Lata najebek skończyły się ziomuś dawno temu Wolę na spokojnie przed TV poświęcić parę minut (serio to więcej nie zajmuje) i coś fajnego dorzucić oglądając po raz n-ty 8 milę niż się włóczyć Ze znajomymi mam lepsze sposoby spędzania wolnego czasu Poza tym piję piwo ;P Polecam browar z Pinty ... fajne crafty robią.

Zresztą po co się tłumaczę

TO ON POTRAFI NORMALNIE PISAĆ!?

Zgłoś
Zcarg 2017-02-20, 11:06
fantastiko tyś ejst człowiek tyś umisz pisać normalnie (ja nei)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem