Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pozdrawiam
ABT dancer Sarah Lane served as a "dance double" for Portman in the film. [31] In a March 3 blog entry for Dance Magazine, editor-in-chief Wendy Perron asked: "Do people really believe that it takes only one year to make a ballerina? We know that Natalie Portman studied ballet as a kid and had a year of intensive training for the film, but that doesn’t add up to being a ballerina. However, it seems that many people believe that Portman did her own dancing in Black Swan." [32][33] This led to responses from Benjamin Millepied and Aronofsky, who both defended Portman as well as a response from Lane on the subject.[34][35][36]
Umiesz ciulu po angielsku?
A ty spierdalaj spać.
To jeszcze tu trochę.
film.onet.pl/wiadomosci/oscarowy-taniec-natalie-portman-wielkim-oszust...
Jak widać przyznali się, że dublerka była, tak więc hujas712 wypierdalaj, skoro mówię że sucz to sucz.
Śmiechłem po twoim "zajebistym" poście, dlatego poszukałem trochę i okazało się że faktycznie masz racje co do tego, że aktorkę zastępowała dublerka ale jak byś też trochę poszukał przeczytał byś że
... montażysta wszystko policzył. W filmie jest w sumie 139 tanecznych ujęć. Natalie występuje w 111 z nich. W 28 mamy dublerkę Sarah Lane. Jeśli wszystko zliczymy wychodzi, że Natalie Porman jest w 80% scen" - powiedział Aronofsky.
http://film.interia.pl/news/aronofsky-w-obronie-portman,1616881
80% scen to chyba nie mało dla aktorki która, rzekomo nie potrafi tańczyć ??
A tak z innej beczki to np Keanu Reeves'a w matrixie też zastępował dubler i jakoś mu nikt tym dupy nie suszył bo to normalne w Hollywoodzie
Ciekawe ile razy jeszcze zmienisz tego posta.
Co mnie wkurwia, to to, że ta szucz w głównej roli tez zebrała nagrody i wzbogaciła znacznie swoje konto, jak to zajebiście i szybko nauczyła sie tańczyć, podobno w ciągu roku objebała cały balet.
Niestey z tego co widzę tutaj i czytałem wcześniej to rzeczyiście poszli po bandzie. Portman zgarnia nagrody, wszyscy się jarają tym filmem i zapierdalają wszystkim. Niestety chuja umie, chuja tańczy, ma dublerkę albo gości przy kompie i kilku browarach, którzy robią film. I to jest hit? Ja pierdole...
Zazdrość przez ciebie przemawia czy takim zajebistym krytykiem filmowym jesteś? Christopher Reeve latać nie potrafił, więc idąc za twoim tokiem rozumowania, nie powinien grać Supermana? O reżyserstwie i grze aktorskiej gówno wiesz, więc stul dziub i siedź cicho.
widze, ze nie kryjesz sie ze swoim pedofilstwem...
W Leonie była legalna według Polskiego prawa więc Fuck off !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów