18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Wypadek miał miejsce na drodze numer 142 ze Szczecina do Chociwla, tak zwanej betonce. Od strony Szczecina jechał volkswagen polo, a za nim dwa busy firmy transportowej, przewożącej ludzi z zagranicy do Polski.Na wysokości zjazdu do Warchlina kierowca volkswagena zamierzał skręcić w lewo. W auto osobowe uderzył jadący za nim bus opel vivaro, który jak ustalili policjanci wyprzedzał volkswagena.Wstępne ustalenia mówią o tym, że bus wyprzedzał w miejscu, gdzie jest podwójna linia ciągła.Po uderzeniu w volkswagena bus zjechał z drogi i wbił się w filar wiaduktu. Na miejsce przybyli strażacy, policja i pogotowie. Przybył też śmigłowiec ratunkowy.Służby ratunkowe wyciągały z busa poszkodowanych. Śmigłowcem do szpitala w Szczecinie została zabrana kobieta i półroczne dziecko. Ich stan określany był jako krytyczny. Siedem pozostałych osób z busa zostało rozwiezionych do szpitali w Szczecinie i Stargardzie. Trzy z dziewięciu osób z busa to dzieci.Pasażer volkswagena nie wymagał hospitalizacji.

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kranik123 2014-07-15, 9:58 3
PonuryWilk napisał/a:

Oczywiście beema w gustownym pakiecie na wiadukcie i wsiury mają widowisko

Jako wieśniak wiesz najlepiej .
Zgłoś
S................r 2014-07-15, 9:59
Wiadomo co z ludźmi z odobówki
Zgłoś
Enbeen 2014-07-15, 10:15
o kurde ale na zadupiu mieszkasz ;o
Zgłoś
Adek1507 2014-07-15, 10:18 1
Skończcie już z tymi bmw...oklepane to już jest. To są zajebiste samochody. Fakt, że jeździ bardzo dużo dresów z przeciągiem w głowie, ale są i normalni kierowcy, którzy wiedzą kiedy mogą depnąć. Nie nie posiadam BMW, ale prowadziłem parę razy e46 w m pakiecie i są to mega zajebiste auta. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Nie raz widziałem 60 paro letniego dziadka za fajerą. Wy nawet jak widzicie gościa w BMW z 2013 roku za milion to mówicie, że burak....ręce opadają.
Zgłoś
nanab 2014-07-15, 11:42
Strażacy powinni dostać karne k🤬sy w dupę za takie c🤬jowe parkowanie droga to nie parking p🤬dy!
Zgłoś
xjan 2014-07-15, 11:49
Tam wystarczy wyciąć krzaki, rozwinąć asfalt na drugiej stronie i już by była ekspresówka.
Zgłoś
SebaD 2014-07-15, 13:48 3
nanab napisał/a:

Strażacy powinni dostać karne k🤬sy w dupę za takie c🤬jowe parkowanie droga to nie parking p🤬dy!

Jesteś tak zj🤬ym trollem, że aż boli... Mam nadzieję, że kiedyś w coś przypieprzysz i straż pożarna będzie szukała parkingu i nie uratują cię i zdechniesz w męczarniach...

MEGA WIELKIE PIWO dla służb ratowniczych!
Zgłoś
R................o 2014-07-15, 21:22
nanab napisał/a:

Najc🤬jowszy trolling jaki widziałem na sadolu
Zgłoś
nanab 2014-07-15, 23:44
żaden trolling po prostu przez debili co nie potrafią pojechać 10m dalej i zaparkować po prawej stronie jest zablokowana cała droga. Tak samo karetka nie może dojechać tylko musza 200m dalej się zatrzymać i na piechotę dymać. Gdybym przez takie coś spóźnił się do pracy albo do sklepu to bym ich chyba pozywał
Zgłoś
borsq 2014-07-15, 23:45 1
Niestety happy endu nie będzie. 6-miesięczne niemowlę następnego dnia zmarło. Jego matka w ciężkim stanie.
Zgłoś
Bloodthorn 2014-07-16, 11:09
Dla ekip ratunkowych to zdecydowanie wielki szacun. I ten filmik ukazujący ich pracę jest doskonałym przykładem na to, ze tylko spokój i opanowanie u tych ludzi jest kluczem sukcesu.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem