Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bronienia ulic
Oni nie są od bronienia ulic tylko od gnębienia Polaków. Nie martw się - za nieprzyjemny komentarz odnośnie beżowych bardzo sprawnie cię w kajdanki zakują
Policjant ma byc wytrzymali i szybko biegac a nie napierdalac fikolki jak blazen.
śmieszki heheszki ale czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć zasadność pieryliarda okrążeń naokoło pachołka ? Jaką to ma funkcję przed strzelaniem ?
Pomijając fakt że nie umieją zrobić przewrotu i są ulańcami chciałbym zobaczyć kogokolwiek z was pedały jak strzela po tylu " pachołkach"
Ps. nie nie jestem policjantem , nie nie mam w rodzinie ,
Widziałeś pewnie na Sadolu filmy z interwencji hamburgerów. Jadą samochodem, wypadają, potem gonią typa przez podwórka czasem przeskakując ogrodzenia a na samym końcu muszą wyciągnąć broń i oddać celne strzały. Pytanie teraz jak przygotować egzamin, który odsieje tych lepiej przygotowanych na taką akcję od tych słabych. No więc ktoś wpadł na pomysł, że zamiast napierdalać 500m przez płotki można zrobić 20 okrążeń.
Rozwala mnie część komentujących, którzy totalnie nie wiedzą o co tu chodzi. Pierw policjanci mieli przebiec dany dystans np 1000m. Następnie fikolki i bieganie dookoła słupa. Wszystko to ma na celu odzwierciedlenie pościgu i strzelania po wysiłku fizycznym. Ciekawe ilu z was by dalo radę trafić tarcze, już nie wspominając o prawidłowej pracy na spuście po większym wysiłku i przyspieszonym oddechu.
Może i chujowo bym strzelał, ale w tych fikołkach przodem i tyłem rozjebał bym ich jak gnój po polu xD Myślę że mój 6 letni bratanek też.
[ Dodano: 2024-11-22, 17:10 ]
I te baramu chcą po 15 latach iść na emeryture. Spisując babcie sprzedające pietruszke na ulicy. A jak są potrzebni to ich nie ma. .!.
Kolego, popatrz na nich. Oni już powinni iść na rentę a nie czekać 15 lat do emerytury xD
[ Dodano: 2024-11-22, 17:13 ]
Generalnie to po chuj do polici egzamin jak do cyrku.
Policjant ma byc wytrzymali i szybko biegac a nie napierdalac fikolki jak blazen.
Jak lecisz za kimś na pełnej i nagle się potykasz co może się zdarzyć każdemu, to lepiej opanować pad w przód lub dobrego rolla (fikołek) niż zajebać mordą w bruk i zaliczyć K.O.
Podobnie jak stoisz do kogoś przodem i nagle ten Cię odepchnie. Lepiej zrobić fikołka do tyłu i stanąć na nogi niż się przewrócić i zajebać w coś głową.
To ma pokazać ogólną sprawność fizyczną bo same fikołki czy tam bieganie dookoła słupka to jest ogólnie chuj, ale za to widać od razu kto miał zwolnienie z WFu w zawodówce xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów