Tak więc na fejsie dałem czas do północy żeby było 30 "lubie to" inaczej jajko zginie. Ludzie to okrutne bestie tak wiec jajko zostało zgładzone.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak do północy nie będzie 1000 piw to cie czeka taki sam los jak jajko.
@up odejmować to można w szkole.
Zawsze może wylać i będzie jedno mniej. Tylko czeka Cię po tym spotkanie z murzynami na hardzie.
Zawsze może wylać i będzie jedno mniej. Tylko czeka Cię po tym spotkanie z murzynami na hardzie.
@up
Ty kurwa głuchy jesteś czy co? ...
Ty kurwa głuchy jesteś czy co? ...
Za Theriona masz browara
jajko mądrzejsze od kury
golip napisał/a:
Apeluje do wszystkich sadoli! Nie dawać za ten film piw. Jak takie coś trafi na główną to zaraz zleci się banda pedałów i będą wstawiać filmiki o tym jak obierają marchewkę albo wieszają ziemniaka bo im na yt nie dali łapki.
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-04-17, 17:46 ]
4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.
W 2'ą strone też to działa. Więc lepiej milcz...
Chyba tak zrobil ale ze swoimi i teraz mu przykro
Osiągnąłeś poziom zajebistości krawężnika przy siedzibie PCK zabijając to jajko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów