Diabeu ją nawiedziu i nią miota jak po leśnym dzbanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ktoś zna numer tego odcinka Trudnych Spraw? Obejrzę cały odcinek
Ten łysy nazywa się Tomasz Dorożała, pochodzi z Knurowa, miasta na Śląsku. Nie będę przytaczał tutaj jego życiorysu (kiedyś był podobno normalny, chociaż już w szkole cyrklem mierzył sobie bicepsy), ale zanim założył razem z innymi typami tą zjebaną sektę, stał pod UM w Knurowie i wystawiał do słońca gaśnicę i ładował ją energią słoneczną. Tak, gaśnicę. Codziennie. Przez kilka miesięcy. Potem stwierdził, że był w niebie, Jezus umył mu stopy i potrafi teraz wyganiać demony.
Żal mi idiotów, którzy są tak zagubieni w swoim życiu, że odnajdują jego sens w towarzystwie innego chorego człowieka.
Żal mi idiotów, którzy są tak zagubieni w swoim życiu, że odnajdują jego sens w towarzystwie innego chorego człowieka.
mer napisał/a:
Przecież to fake
Niekoniecznie, są ludzie co wierza w takie rzeczy. Jedni wierzą, że szczepionki powodują autyzm i maja czipy:D Inni wierzą w egzorcyzmy. Ten sam poziom
A mnie interesuje czemu to stado baranów wierzy innemu baranowi, ze jeśli będzie sie krzyczeć "puszczaj" itp. to "duch" posłucha i puści?
Posiadł sobie kogoś w ważnym dla niego celu, ale wystarczy ze przyjdzie byle frajer, powie "puść" a on to posłusznie robi?
Posiadł sobie kogoś w ważnym dla niego celu, ale wystarczy ze przyjdzie byle frajer, powie "puść" a on to posłusznie robi?
A się śmiejemy z islamu xd
Co to jest odwrotny egzorcyzm ? Jak diabeł mówi księdzu żeby wyszedł z dziecka... Bada bum tssss
Gdy facet mówi babie że też musi pracować:
Mało ale jednak spotkałem się z tym co nazwiemy paranormalne czy tam opętanie - jest to 0.000001% przypadków i jest to o wiele bardziej subtelne i przerażające a nie jak tu filmowe - jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda horror rodziny napastowanej przez coś co ja nazywam paranormalnym to na yt wpisać "rodzina wells"
Szkoda że przez takich szarlatanów ludzie na serio chcący pomóc są wyzywani.
Szkoda że przez takich szarlatanów ludzie na serio chcący pomóc są wyzywani.
O karwasz, ale cyrk...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów