Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krycheuszos 2014-01-24, 21:22 3
To co sadole kiedy się zbieramy swoimi paskami, golfami, tikaczami itp? Może nie będzie takiego prestiżu, ale impreza będzie lepsza !
Zgłoś
bravoteampolska 2014-01-24, 21:25
Nie da plebsu te igraszki .
Plebs ma zapierdalać za 1200 i ewentualnie może oglądnąć nagrany film z przejazdu
Zgłoś
bujaszaka 2014-01-24, 21:26
W którym odcinku Top Gear tam zawitało?
Zgłoś
masaq 2014-01-24, 21:27 3
krycheuszos napisał/a:

To co sadole kiedy się zbieramy swoimi paskami, golfami, tikaczami itp? Może nie będzie takiego prestiżu, ale impreza będzie lepsza !

impreza będzie lepsza ? hmm mam tylko nadzieje, że gdy wybierzemy się na imprezę jak ci z filmu, to zamiast niezłych lasek nie będzie bab z kutasami xD

obawiam się, ze tico to i w polskich górach wysiądzie, ale i koszt naprawy będzie mniejszy niż cena samej opony do lambo
Zgłoś
Johnny69 2014-01-24, 21:30
Chyba w sezonie 14 odc. 1
Zgłoś
xczerwox 2014-01-24, 21:44
polski Gumball 3000
Zgłoś
MarcinCz 2014-01-24, 21:45 2
cenzor123 napisał/a:

Brat tam jeździ TIRem bez ściemy.

Tam nie jeździ. Tam jest 7,5 tony.
Zgłoś
XtravaganZa 2014-01-24, 21:45 1
00:44 Transcośtam prolo

Nikogo z ekipy montującej ten film nie przeszły ciary jak to usłyszeli?
Zgłoś
Cr4zySh4ker 2014-01-24, 21:47
Mam zamiar wybrać się tam na moto w tym sezonie. Piwko!
Zgłoś
pkh 2014-01-24, 21:55
Panowie sobie urządzili rajd na publicznych drogach, momentami trochę słabo. Ale kto bogatemu zabroni!

Taki Gumball sobie urządzili.

haaa, gtr sie popsuł, haaa
Zgłoś
mikel1994 2014-01-24, 22:04
PanTrocinek napisał/a:

Nie moglu kurwa zrobić prostej drogi ? pijany sikał i trase wyznaczał ?

Serio jesteś tak ograniczony, że nie potrafisz sobie wyobrazić drogi, która by była na takiej trasie "prosta", jak to określiłeś?
Polecam przejażdżkę po górach.
Zgłoś
Patrysio 2014-01-24, 22:22 1
a gdzie Golfy Passaty i bmw ?
Zgłoś
Sultan.Kosmitow 2014-01-24, 22:39
Zajebiście!
A ci co pierdolą że kto bogatemu zabroni itp. Do roboty to może też tak będziecie mogli się zabawić.
Ja mam plan jeszcze być bogaty i nie mam krwawych gał na taki widok
Zgłoś
kooperek 2014-01-24, 22:45 2
No i na cholerę im takie samochody? W Polsce drogi dziurawe, większość czasu stoi się w korkach albo jedzie 50 km/h po mieście i do tego kupa kasy na paliwo i naprawy. Haha idioci!

Sprzedałbym rodzinę do niewoli żeby się tak przejechać...
Zgłoś
cebek 2014-01-24, 22:52
Tiry jeżdżą doliną , droga nr 7 .Transfogarską by nie dały rady. byłem tam w zeszłym roku. Przepiękna trasa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem