📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@DannyBazooka: Tak zwany szok kulturowy cię dopadł. Moje oczekiwania wobec tych zwierząt wokół są tak niskie, że cieszy mnie fakt, że jeszcze nie srają na ulicach. Jeszcze
zacny filmik, dobrze ze lądują tutaj takie akcje bo wrzucanie w kółko robiących salto dzieci, i rozjechanych posiadaczy skuterów jest w huj nudne i juz prawie tego nie oglądam, a ten filmik ciekawy z fajnym twistem.
AlbertoNihilo napisał/a:
Po jakiemu ty pisać? Jeszcze trzyma po alko?
Przecież tem tego mocuje nomanie jakie alko ???
To jest tak chujowe, że nie wiem o co chodzi.
Trzeba tez troche poznać kontekst sytuacji. Fioletowi to Minnesota Vikings. Zieloni to Green Bay Packers. Jedyny granatowy to Chicago Bears. Wszystkie te 3 druzyny graja w jednej dywizji (4 zespolowej) i sa wiec dla siebie mocnymi wrogami. Mimo ze w powszechnym kibicowaniu w USA nie ma az takiej bandyterki i auto kosy w zebra za kibicowanie innej druzynie ale jezeli druzyny sa w jednej dywizji to jest to kibicowanie ostrzejsze niz powszechne w USA. Mecz byl miedzy Minnesotą a Green Bay w Green Bay chyba i nagle pojawił sie kibic tej 3, ktory generalnie nie powinien sie tam awiszowac bo jest mocnym wrogiem w dywizji i chlopaki chcieli sie mocno ponabijac wiedzac ze wokolo ten z Chicago na samych teoretycznych wrogow (mowia hehe its Bears Fan look its Bears fan hege) i musi przyjac na klate obelge bo nikt mu nie pomoze jak skoczy do nich.
Uwielbiam downów, najszczęśliwsi ludzie na ziemi. Kiedyś ich nienawidziłem, a raczej brzydziłem się nimi, bo mam odrazę do genetycznych odpadów, ale tych ludzi nie da się kurwa nie lubić!
CzerstWybut napisał/a:
Ale ze czemu sie zesrali bo nie rozumiem...
Bo z całym zespołem przyjechal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów