📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
edimax15 napisał/a:
Co to za nuta?
Noy Alooshe Feat. Saar Badishi - Lie
Oto co się odpierdoliło.
71-letni Australijczyk o imieniu Roger John Hussey zginął podczas parasailingu na plaży Kata na wyspie Phuket w Tajlandii.
Film pokazuje, jak członek zespołu zapina pana Hussey'a w pas bezpieczeństwa. Jednak nie zapiął pasów, które znajdowały się między nogami. Bez tych pasów Hussey wypadł z uprzęży i poleciał po śmierć.
Film został nagrany przez żonę pana Hussey'a, a pan Hussey był dobrym biznesmenem i bardzo bogatym człowiekiem, który znalazł się w zarządzie wielu firm, w tym Landgate WA, WA Neuroscience Research Institute i non-profit Bali Eye Foundation.
Oryginalny opis po angielsku
71-letni Australijczyk o imieniu Roger John Hussey zginął podczas parasailingu na plaży Kata na wyspie Phuket w Tajlandii.
Film pokazuje, jak członek zespołu zapina pana Hussey'a w pas bezpieczeństwa. Jednak nie zapiął pasów, które znajdowały się między nogami. Bez tych pasów Hussey wypadł z uprzęży i poleciał po śmierć.
Film został nagrany przez żonę pana Hussey'a, a pan Hussey był dobrym biznesmenem i bardzo bogatym człowiekiem, który znalazł się w zarządzie wielu firm, w tym Landgate WA, WA Neuroscience Research Institute i non-profit Bali Eye Foundation.
Oryginalny opis po angielsku
Err501 napisał/a:
Po grzyba wstawiacie fotki tej całej Golgoty do filmiku gdzie gość się spierdzielił ze spadochronu? - coś mnie ominęło?
Też nie kumam tej gimbusiarskiej logiki. Co ma piernik do wiatraka?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów