PS: Śmieszne, mając 2000 miejsc na stadionie przy R22 cracovia nie potrafi uzbierać ludzi z własnego miasta, dlatego biorą wszystkich z własnych zgód, jak leci
PS: Śmieszne, mając 2000 miejsc na stadionie przy R22 cracovia nie potrafi uzbierać ludzi z własnego miasta, dlatego biorą wszystkich z własnych zgód, jak leci
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiślaki straciły Azory i sie na sadolu pluja
A Dyduch daje dupy na Monte Takie wasze te Azory co przerzuty dupska dały
I z kupionymi barwami fotki sobie cykają wielcy łowcy psów Żenua panowie
Powiem tak - wisła to stara kurwa. Dziękuję, dobranoc.
Derby dla Cracovii. Jak żyd wam strzelał gole to pewnie cieszyłeś się jak dziecko szczylu.
KRAKÓW JEST NASZ, TO MIASTO DO NAS NALEŻY! Bez pozdrowień
@up
Prosze Cie 85% Krakowa należy do Wisły, więc nie mów czegoś takiego jak "KRAKÓW JEST NASZ, TO MIASTO DO NAS NALEŻY!"
Proszę powiedzcie więcej o tym jak miasto do was "należy"
Wiślaki straciły Azory i sie na sadolu pluja
Przerzuty to żadna strata.
Powiem tak - wisła to stara kurwa. Dziękuję, dobranoc.
Tak jak twoja matka.
Derby dla Cracovii. Jak żyd wam strzelał gole to pewnie cieszyłeś się jak dziecko szczylu.
KRAKÓW JEST NASZ, TO MIASTO DO NAS NALEŻY! Bez pozdrowień
Kurwarszawa niech się nie wpierdala
Proszę powiedzcie więcej o tym jak miasto do was "należy"
Oho, czyżby pan Dzielnicowy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów