18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
"Ekologiczne" wysypisko śmieci
Mc6 • 2012-12-06, 3:02
Rzeka w stolicy Nepalu, u podnóża Himalajów. Zwykłe życie zwykłych brudasów, co ciekawe, film nagrywany w trakcie trwania akcji "Green Kathmandu", która ma na celu między innymi czyszczenie ich najświętszej rzeki Bagmati, którą właśnie widzimy na filmie.

Materiał nie mój.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pyotreck 2012-12-06, 10:59
Najpierw sprzątają teren przy rzecze a później samą rzekę.
Zgłoś
WHITE$TOCKER 2012-12-06, 11:29
transport rzeczny - wersja pro
Zgłoś
Martinez1976 2012-12-06, 11:37
Jestem ciekaw, co Wy byście zrobili. XXI wiek - zatem śmieci 100 razy więcej niż 100 lat temu tak? 100 lat temu tak robili i dobrze było, teraz nikt nie wpadł na lepszy pomysł, bo wokoło są HIMALAJE! Trochę trudno "jebnąć" sobie wysypisko śmieci, jakich hektary mamy na równinach i nizinach. Dolina Katmandu jest malutka i przypuszczam, że gdyby nie wywalali śmieci do rzeczki to tylko najwyższe budynki sterczałyby zza sterty kompostu i innego ścierwa. A może spalarnię walnąć w środku miasta? Łatwo jest oceniać, jak się widzi tylko fragment rzeczywistości... Poza tym na 100% nie jest to pozostawione samej sobie - znaczy rzece, bo inaczej jeden zator i po zawodach... A rzeczka za mała, żeby jakiś transport po niej szedł. Jedne co by mogli zrobić to szczelne worki i nieco większe, żeby takiego chlewu nie robić, ale to biedni ludzie, kto z nas inwestuje w śmieci?!
Zgłoś
L................i 2012-12-06, 11:42 1
I po co sortowanie odpadów, dni ziemi, limity CO, liczenie się ze zdaniem ekologów, ograniczanie emisji spalin, oczyszczanie lasów?

Tracę wiarę w to wszystko jak widzę takich jebanych brudasów wypierdalających spokojnie i bez skrępowania cały ten syf do rzeki.

Oby zrobił się zator i te wszystkie worki wjebały im się dziwami i oknami z powrotem do szałasów razem z wodą
Zgłoś
~Imperator 2012-12-06, 11:44 1
Powinni ustawić tam kogoś z kałachem i rozwalać skurwysynów jak leci :/
W Polsce niedługo będzie podobnie, wile miejsc jest zbliżonych do tego na filmiku, małe rzeczki nadal są traktowane jak pas transmisyjny do wywozu śmieci z okolicy.
Zgłoś
szmiglak 2012-12-06, 12:05 2
spokoooojnie - w Polsce wystarczy spojrzeć na byle jaki zagajnik przy większej drodze i na bank znajdziecie tam jakiś dziki zsyp
Zgłoś
Fx12 2012-12-06, 12:44 1
Trzeba sobie tylko uświadomić fakt iż te śmieci przywieźli tam turyści z całego świata i pseudo-himalaiści którzy co roku porywają się na zdobycie najwyższej góry świata. Ekspedycję tam można już kupić za 4 tys euro tyle że czeka się od 4 do 6 miesięcy na swoje wejście gdyż tam są kolejki takich frajerów. Codziennie po kilka grup wyrusza w drogę na szczyt niosąc ze sobą wszelkie śmiecie i zdobycze zachodniej techniki - wywalając je po drodze jako bezużyteczne lub zużyte. Lokalesy je tylko zbierają jak wiatr przyniesie albo znajdą... Martyna Wojciechowska (tez pseudo-himalaistka, turystka raczej) w jednym ze swoich reportaży z wyprawy na Mount Everest napisała że obecnie większym problemem od zdobycia samego szczytu jest nie wdepnąć po drodze w żadne gó*no, tak obsr*ny jest szlak wejściowy.
Zgłoś
S.W.A.T 2012-12-06, 13:00
Podeślijcie filmik do Green Peace'u
Zgłoś
d................k 2012-12-06, 13:22
Ci ludzie to są jacyś pojebani...
Zgłoś
C................3 2012-12-06, 15:24 1
... się pytam - gdzie jest Hitler ?
Zgłoś
Szulcu 2012-12-06, 15:53
Cudze chwalicie swego nie znacie. Do niedawna nasza stolica Warszawa wypuszczała ścieki do rzeki. A niby my nieciapate brudasy ;]
Zgłoś
Swistac 2012-12-06, 17:46
Rzeka Ankh jak nic. Pratchett miał się czym inspirować.
Zgłoś
pawianek85 2012-12-06, 17:56
albo twoje Parzymiechy dolne dwa domy na krzyż, gdzie i tak było by wiadomo od kogo syf wylatuje
Zgłoś
rusofil 2012-12-06, 20:15
Nie zdawałam sobie sprawy, że tam jest taki syf. Rany, i to jest ta ich święta rzeka? Pewnie tak jej hołd składają, brudasy. Nie przeszkadzają mi ludzie z tych biednych krajów. Przeszkadzają mi ich brudne zwyczaje i ten burdel, który tam panuje. Przerażające. Już lepiej żeby palili te śmieci w jakichś dołach.
Zgłoś
Wujo_K 2012-12-07, 9:20
"Green Kathmandu". Od dzisiaj wpieprzamy śmieci do rzeki w zielonych workach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem