Od 100 do 200 lewicowych ekoterrorystów włamało się do fabryki Lafarge w Bouc-Bel-Air.
W ciągu około piętnastu minut biura zostały zniszczone, warsztaty i centrala elektryczna zdemolowane, maszyny budowlane spalone, a kable zerwane.
Nikogo nie ujęto.
To jest kur*a jakiś cyrk...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc
2022-12-12, 20:31
Przewody ciśnieniowe przecinają siekierą...
Zaczynam wierzyć, że to naprawdę ekolodzy
Oczywiście eko szurów nie popieram, popierałem jak miałem 14 lat, ale pamętajcie, że zawsze są dwie strony medalu. Takie info znalazłem: Koncern Lafarge został oskarżony o zanieczyszczanie środowiska i zgodził się zapłacić w Stanach Zjednoczonych 778 mln dolarów kary za powiązania swojej filii w Syrii z grupami terrorystycznymi, w tym z organizacją Państwo Islamskie.
HenrykS. napisał/a:
200 komunistycznych kurew zgadało się na rozwałkę fabryki i nikt nic nie wie. K🤬a, musieli chyba gadać ze sobą przez kubeczki połączone sznurkiem, cwaniaki j🤬e.
Organizacja.
Tego dzisiaj brakuje.
Spokojnie mają na tyle kasy, że zaraz w dochodzeniu sprawdzą jakie telefony logowały się w tych obszarach. Rozpoznanie który z nich najszybciej rozpruje się na przesłuchaniu i potem już z górki.
habiTEK napisał/a:
Ty poważnie, czy jesteś kolejnym anty-szczepo-zjebem ?
Piąta dawkę dają,zapisany?
Buddaa09 napisał/a:
e tam, wystarczy wyszczepić, płodność spadnie i będą umierać w męczarniach przez powikłania
Ehe czy to ty p🤬lileś onuco 2 lata temu, że połowa zaszczepionych umrze w ciągu roku ? Czy inny szur z konfy?
HenrykS. napisał/a:
200 komunistycznych kurew zgadało się na rozwałkę fabryki i nikt nic nie wie. K🤬a, musieli chyba gadać ze sobą przez kubeczki połączone sznurkiem, cwaniaki j🤬e.
Oto chodzi. Pewnie kolejny pretekst do wprowadzenia cenzury w internecie.
Już pomijając fakt ,kto ,komu ,po co i dlaczego , to całkiem nieźle zorganizowana akcja.
J🤬 rych eko zjebów
Od kiedy siekierka to młot?
Oni chyba jednak wierzą w granicę CO2 po której przekroczeniu wszyscy na ziemi się podusimy.
kiedyś był taki film z somalijskimi piratami i pięknie zanim podpłynęli dostali serię z automatu po pokładzie. tak powinno być i tu.Wieżyczka ,gość z automatem i jak ktoś nieproszony przekroczy próg to seria po nogach. By się śmiecie nauczyli. To samo jeśli chodzi o próg własnego domu . Włazisz nieproszony , wyjeżdżasz nogami do przodu.
Czy jest na sali lewaczek Wiewór? Co tam napiszesz o spedalonym zielonym zachodnim dobrobycie, ewentualnie w jakim kierunku zmierzacie zjeby?
grudzin7 napisał/a:
Brawo ekoc🤬y. Spalenie maszyn (a właściwie wszystkich plastików i gum w nich, bo przecież metal się nie pali) jest zajebiście ekologiczne. Świetny plan.
Najlepsze, że teraz większość tych zniszczonych rzeczy pójdzie do utylizacji - ekologia kolejny raz props