źródło: ckm.pl
źródło: ckm.pl
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Podobnie można określić naród Polski ale u nas inteligencja jeszcze gdzieniegdzie ocalała przekazując geny dalej, lecz mentalność kolonialna została.
Związek radziecki w połączeniu z stalinowskimi czystkami i 2 wojną światową zrobiła z narodu rosyjskiego naród bez mózgów.
Podobnie można określić naród Polski ale u nas inteligencja jeszcze gdzieniegdzie ocalała przekazując geny dalej, lecz mentalność kolonialna została.
z rosji naród bez mózgów zrobił kapitalizm, w szwecji jest socjalizm i tam są ludzie bogaci
z rosji naród bez mózgów zrobił kapitalizm, w szwecji jest socjalizm i tam są ludzie bogaci
Skończ trolu, wystarczy.
To co nie co mówi o rosjankach.
Skończ trolu, wystarczy.
to wszystko?
bo wygrywam to najłatwiej powiedzieć "skończ trolu" ale to prawackie
EUROPEJCZYK szanowny kolego, proszę idź na inne portale najlepiej te super socjalistyczne i tam się tasujcie wymieniając spostrzeżeniami
na portalach socjalistycznych nie mam z kim rozmawiać bo wszyscy tam jesteśmy ze sobą zgodni, nie to co na tych waszych prawackich portalach
jkabys byl chociaz troche inteligenty trollu, to zalozybys konto jaki czas temu, dodal pare tematow. wypowiedzial sie pare razy. sadole by moze zaczeli cie rozpoznawac, ktos by bral twoje wypociny na powaznie. ale nie. zalozyles konto wczoraj. wpisales sobie w dacie urodzenia rok 77 -zeby wygladac powazniej.
i pocisz sie tu bo myslisz ze ktos zwroci na twoje wypociny uwage.
a teraz wez woreczek na kapcie i wypierdalaj nedzna istoto.
@EUROPEJCZYK
jkabys byl chociaz troche inteligenty trollu, to zalozybys konto jaki czas temu, dodal pare tematow. wypowiedzial sie pare razy. sadole by moze zaczeli cie rozpoznawac, ktos by bral twoje wypociny na powaznie. ale nie. zalozyles konto wczoraj. wpisales sobie w dacie urodzenia rok 77 -zeby wygladac powazniej.
i pocisz sie tu bo myslisz ze ktos zwroci na twoje wypociny uwage.
a teraz wez woreczek na kapcie i wypierdalaj nedzna istoto.
najłatwiej jest wyzwac od trolla gdy zostajesz zmasakrowany w merytorycznej dyskusji
ej, a co ta ostatnia laska zjada?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów