Kot na LSD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@tfojastara. Ten tekst o kalekach zostawionych we Francji, to jest dowcip. Taka forma humoru. Stosują ją wszelkiego rodzaju komicy, kabareciarze, a także inni ludzie z tak zwanym poczuciem humoru. Po ilości piw pod komentarzem MrKinggston można wywnioskować jedynie, że jest tu sporo ludzi z poczuciem humoru. Wziąwszy pod uwagę że wymieniony komentarz nie wnosi nic do tematu zakładam, że kolega MrKinggston sobie zażartował, a nie tak jak Ty założyłeś, przedstawił fakt. Twoja reakcja jest niemniej zabawna, zatem Tobie również kliknę piwko
rfojastara, za duzo bajek sie naoglądałeś francuzi pochodzą od franków i wywodzą sie z ludów romańskich jak anglicy, galowie to czesć francuzów jak bretończycy Gaskończycy, Korsykanie, Lotaryńczycy, Normandczycy.
ja pierdole. czy tylko ja widze "a pro po"? co to jest za zwrot? sadysci lubia sie ponizac.
tfojastara napisał/a:
Też nie lubię francuzów, ale niestety ta historyjka to nieprawda. Myślałem, że każdy wie, że francję założyli galowie, kilkaset lat przed rzymską inwazją na Brytanię, nawet z głupiego "asteriksa" do kurwy nędzy. Po ilości piw jednak widać, że gimbuski łykną absolutnie wszystko.
Ty tak na serio?
rfojastara, za duzo bajek sie naoglądałeś francuzi pochodzą od franków i wywodzą sie z ludów romańskich jak anglicy, galowie to czesć francuzów jak bretończycy Gaskończycy, Korsykanie, Lotaryńczycy, Normandczycy.
Frankowie pochodzą od galów. Po rozpadzie imperium galów w trzecim wieku frankowie podbili jego teren i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów