18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
B................a 2009-08-09, 11:58
boston808 napisał/a:

bardzo bolesna

bo ja wiem, mnie nie bolało jakoś strasznie.
Zgłoś
D................h 2009-08-09, 14:23
azotem można "wypalać" kurzajki, metoda trochę bolesna (zależy od wielkości kurzajki), są również zabiegi tak zwana krio terapia, polega na punktowym chłodzeniu części ciała (kolano, nadgarstek) oparami ciekłego azotu(nie samym ciekłym azotem), jest również krio komora do takiej komory wchodzi się w spodenkach i przebywa się parę minut temperatura która panuje w środku to około -80 stopni Celsjusza. Dwa ostatnie zabiegi maja na cele znieczulenie bolącego stawu i usunięcie (uleczenie) stanu zapalnego. Azot jest jeszcze wykorzystywany w wielu innych przypadkach, ale na pewno jak człowiek się nim obleje to nie skończy tak jak koleś z terminatora, który po oblaniu rozwalił się na malutkie kawałki, to stanie się tylko z rzeczami sztucznymi np. gumowa rurka.
Zgłoś
RudaGrazyna 2009-08-21, 15:59
lepsza zabawa jest ciekłym helem...;p

"this is episode 666"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów