Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wywołuje dreszczyk na pośladkach, bo w dupie mam te zawody. Wszędzie trąbią o tym, a ja mam wyjebane po prostu na piłkę nożną...
Uwierz że to wszystkich gówno obchodzi, że jesteś jebanym ignorantem i nawet nie chce ci się od komputera odejść, żeby włączyć tv i obejrzeć jak twój kraj walczy jako gospodarz największej imprezy sportowej w swojej historii. Takich jak ty powinni wypierdalać katapultą przez najbliższą granicę!
dopierdolić Czechą
A co to jest Czecha? Może sam powinieneś przyłożyć słownik do głowy jedną ręką i pierdolnąć w słownik "czechą" trzymanej w drugiej ręce.
Siedząc w domu przeszedł mnie dreszczyk emocji, nie chcę myśleć co by było na żywo
Trzeba było oglądać, a nie fapować na hardzie :
Chuj nas to obchodzi, nie pasuje to wypierdalaj, pomijaj filmiki z piłką nożna i kurwa nie narzekaj.
Chuj nas to obchodzi, że ciebie to chuj obchodzi. Jak ci nie pasuje że kogoś to chuj obchodzi hipokryto, to wypierdalaj, pomijaj takie komentarze i kurwa nie narzekaj.
@up
żeby nie obecny pzpn to byśmy kurwa walczyli w półfinałach z Hiszpanią, Niemcami i Holandią
Widzę, że jesteś wielkim znawcą..
tylko, że tak się akurat składa, że polska nie może sie spotkać w półfinale z dwiema drużynami z tej samej grupy (tj. niemcy i holandia)
Uwierz że to wszystkich gówno obchodzi, że jesteś jebanym ignorantem i nawet nie chce ci się od komputera odejść, żeby włączyć tv i obejrzeć jak twój kraj walczy jako gospodarz największej imprezy sportowej w swojej historii. Takich jak ty powinni wypierdalać katapultą przez najbliższą granicę!
No kurwa rzeczywiście, będę się jarał kilkunastoma kolesiami którzy biegają za szmacianą kulką, tylko dlatego że to ludzie o tej samej narodowości co ja. Żyj dalej w swoim bezmyślnym, ograniczonym świecie, reformuj nieoświeconych na siłę.
Rzygam polakami, którzy na samochodach wywieszają poszarpane i brudne flagi Polski, którzy smarują sobie polskie barwy na dupie - ci sami nazywają siebie patriotami, bo przecież kibicują polskiej drużynie. Szkoda tylko, że w prawdziwie ważnych momentach nie widać takiej dumy bycia polakiem - ciekawe, że na 3. maja Ci sami "patrioci" nie pamiętają o polskich flagach na swoich autkach.
Cieszę się, że polska ma tak oddanych kibiców, szanuję tych, których interesuje piłka nożna, ale mam takie samo prawo wyrazić swój brak zainteresowania i "ignorancję" jak fani tego sportu swoje oddanie i hobby.
@up
żeby nie obecny pzpn to byśmy kurwa walczyli w półfinałach z Hiszpanią, Niemcami i Holandią
Chyba w paraolimpiadzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów