📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fail bo nie było allah akbar !!
W tyn przypadku nie pozostaje nic innego, jak powiedzieć "mają rozmach skurwisyny" :O
zrobili bombę paliwowo-powietrzną ?? bo inaczej nie widzę tyle materiałów wybuchowych zapakowanych do tego busa
ale ciapaki są głupie : | rozjebią własne państwo i pozabijają swoich obywateli, żeby zabić jednego Amerykanina... genialne..
brak allah akbar swiadczy o tym, że nagrywał to hamerykanin
Jeśli pogineło w chuj islamistów to wielkie brawa... ale mam nadzieje że normalnym ludziom się nie dostało.
chuj ze wybija pol swojej wioski wazne zeby kilku amerykanow sciagnac
Cytat:
brak allah akbar swiadczy o tym, że nagrywał to hamerykanin
Pewnie ten którego próbowali wysadzić
Pewnie buty spadły wszystkim w promienu 2 km...
Kamerzysta nawet nie drgnoł
Tak, a resztki samochodu kupił polski warsztat od napraw powypadkowych. Auto już jest do kupienia jako gezwypadkowy "jedyne takie na Allegro".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów