📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No właśnie tak dodatkowo to z tego co kojarzę holowanie na ekspresówkach/autostradach zaczyna się od 500zł i paru pkt. karnych. Nie mówie bo sam ostatnio byłem na holu na ekspresówce (laweta tania nie jest- przynajmniej dla mnie).
longlong7 napisał/a:
chrysler stratus (holowany) fajne autko
Żaden Chrysler.. To jest Nissan S14/200SX.
Sutener napisał/a:
http://www.tvn24.pl/szalenczy-rajd-ulicami-warszawy-kierowca-mogl-pokonac-nawet-30-km,436991,s.html
Wczoraj ktoś wrzucił filmik z popisem tego przygłupa .
Policja nie reaguje , bo bardzo dobrze wie kto to jest , i pewnie tatus zbyt wysoko jest usytuowany
Szkoda, że ten w białym nie dał pełną pizdą po heblach
Sajbek napisał/a:
Co za kurwa bezmózgie yeti jedzie na holu na awaryjnych!
Kodeks o ruchu drogowym
Rozdział 5 - Ruch pojazdów
Oddział 9 - Holowanie
Art. 31.
5. pojazd holowany, z wyjątkiem motocykla, jest oznaczony z tyłu po lewej stronie ostrzegawczym trójkątem odblaskowym, a w okresie niedostatecznej widoczności ma ponadto włączone światła pozycyjne; zamiast oznaczenia trójkątem odblaskowym pojazd holowany może wysyłać żółte sygnały błyskowe w sposób widoczny dla innych uczestników ruchu;
Prawidłowo, że na awaryjnych śmiga.
mzc96 napisał/a:
Kodeks o ruchu drogowym
Rozdział 5 - Ruch pojazdów
Oddział 9 - Holowanie
Art. 31.
5. pojazd holowany, z wyjątkiem motocykla, jest oznaczony z tyłu po lewej stronie ostrzegawczym trójkątem odblaskowym, a w okresie niedostatecznej widoczności ma ponadto włączone światła pozycyjne; zamiast oznaczenia trójkątem odblaskowym pojazd holowany może wysyłać żółte sygnały błyskowe w sposób widoczny dla innych uczestników ruchu;
Prawidłowo, że na awaryjnych śmiga.
Tutaj chodzi o żółtego "koguta", w jaki sposób będzie sygnalizował skręt, rękami kurwa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów