Ładnie je kulkami częstuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładnie ktoś pojechał
No Roadrunners were injured in the making of this video....
No Roadrunners were injured in the making of this video....
A komentarz Krystyny Czubówny to gdzie??? Wtedy byłby Oskar, tak jest tylko piwo
Super, szkoda ze w zachodniej Europie tak to nie działa
Super, szkoda że w zachodniej Europie to tak nie działa
Super, szkoda że w zachodniej Europie to tak nie działa
U nas też tak powinno być, a nie że dzik zrył kartofle czy pszenice i jedyne co mogę zrobić to założyć pastucha, to jest kpina, myśliwi nie widzą problemu, niech sobie lasy ogrodzą...
mg_schutze napisał/a:
2:00 duble kill pocisk przeszedł i skręcił ale numer
Dziwna sprawa, w 7.22 jest to samo, czy to nie fejk z tym strzelaniem? Niemożliwe by dwóch naraz tak strzelało. Z tym nałożeniem celownika i odgłosem strzału to ściema.
@up
W komentach pisało, że strzelali prawdopodobnie we dwójkę ze zgraniem się z momentem pociągnięcia za spust.
W komentach pisało, że strzelali prawdopodobnie we dwójkę ze zgraniem się z momentem pociągnięcia za spust.
A mi pierdolone bobry co roku szabrują pomost, a w tym roku przeszły same siebie i zajebały cały. No kurwa przychodzę kiedyś i nie ma pomostu. Wzięli je pod ochronę i namnożyło się ich jak psów i nie idzie jak wytępić. Każdy ma świadomość, że urosło to do skali szkodnictwa i każdy stara się walczyć po cichu, ale nie idzie. Chuj już w mój pomost na działce, ale sąsiadowi obok wyjebały pół sadu, które zasadził jego pradziad. Straty takie, że zajmie to kilkanaście lat, żeby wróciło do normy. I co można zrobić? Napisać do Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska. Zwrot poniesionych strat (jeśli uznają) płacą (oczywiście) z pensji podatników. Zostaje za rok kupić wnyki, czarnoprochowce i polować nocą albo zainwestować w plastikowy pomost.
I co noc tak garuje? Za pieniądze wydane na sprzęt mógłby siatką i drutem ogrodzić cały teksas od reszty kraju i spać jak człowiek. Chyba że to sadol a krówki trzyma na przynętę, to inna inszość.
robsonx79 napisał/a:
I co noc tak garuje? Za pieniądze wydane na sprzęt mógłby siatką i drutem ogrodzić cały teksas od reszty kraju i spać jak człowiek. Chyba że to sadol a krówki trzyma na przynętę, to inna inszość.
myślę, że jak koleś ma własną farmę krów w Teksasie to pierdoli go kwota typu 10k dolarów na broń, której i tak ma prawdopodobnie kilka rodzajów jak to w ameryczce bywa. Typ pewnie ma frajdę ze strzelania do kojotów zamiast pierdolić się w jakieś płotki i ogrodzenia.
@usztafe
Wystarczy wilki zaprosić i bobry szybko znikną. W mojej okolicy też była plaga bobrów, pokazały się wilki, po roku nie ma żadnego bobra. Za to się wydry rozpanoszyły, a z nimi chyba wilk sobie nie radzi tzn. nie potrafi złapać.
Wystarczy wilki zaprosić i bobry szybko znikną. W mojej okolicy też była plaga bobrów, pokazały się wilki, po roku nie ma żadnego bobra. Za to się wydry rozpanoszyły, a z nimi chyba wilk sobie nie radzi tzn. nie potrafi złapać.
robsonx79 napisał/a:
Od razu całe stany by mógł ogrodzić za kila tysięcy dolarów Najlepszą walką ze szkodnikami jest ich zabijanie i to się prędko nie zmieni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów