Jak widać rolnicy ropy szukają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Jak widać rolnicy ropy szukają
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no to będą ropnicy ;x
Ja pierdole, ktoś wrzuca filmik ze ścinaniem drzew, zaraz okazuj się, że na sadolu sami drwale i każdy bardziej profi od poprzedniego, potem ktoś wrzuca filmik z oraniem czy głebo coś tam to okazuje się, że sami rolnicy siedzą na sadolu. Tylko czekać, aż ktoś wrzuci filmik z jebaniem kozy, zobaczymy czy ujawnią się profesjonalni kozojebcy...
@up bo okazuje się, że niektórzy ludzie nie siedzą 24/7 przed monitorem tylko mają inne zajęcia, pracę, hobby i kurwa znają się na rzeczy...
Znam się na ścince drzewa? Mówię o tym. Na oraniu? mówię o tym. Na komputerach, samochodach, czołgach, historii rozwoju pszczelarstwa w chinach za czasów dynastii Ming? Mówię o tym. Co ciebie to kurwa boli? 200k użytkowników a ty chcesz, żeby były same lamusy co o niczym poza obsługą przeglądarki nie mają pojęcia?
Co innego grupa, która zna się na wszystkim. Tego to nawet nie chce mi się komentować...
Co innego grupa, która zna się na wszystkim. Tego to nawet nie chce mi się komentować...
@kpaxian czyś ty w ogóle kiedykolwiek na oczy głębosz widział? chuj wie po co ten kolo to robi, ale na pewno nie jest to głębosz.
głebosz inaczej wygląda, więc nie siej tu głupoty.
zabieg ma na celu odwrócenie próchnicy ziemi czy coś z tym związane (musiałbym zajrzeć do encyklopedii) ale na tyle to sami potraficie
zabieg ma na celu odwrócenie próchnicy ziemi czy coś z tym związane (musiałbym zajrzeć do encyklopedii) ale na tyle to sami potraficie
@dziaad szczerze? na slajdach widziałem, bo na sggw dopychali mi jakieś poboczne tematy dla uzupełnienia planu studiów i szczerze mówiąc chuj mnie obchodzi co jest na tym filmiku, moja wypowiedź to była odpowiedź na posta misiekman, ja na wsi, to nawet nigdy nie nocowałem
Ciekawy filmik swoją drogą ciekawe ile złotów poleciało w powietrze
Myślałem że zobaczę jakąś ekstremalną orkę która będzie robić salta i skakać kaniony na koniu a tu jakiś ciągnik..
A co mu po takiej orce przy tej prędkości, nawet dobrze nie "odwali" ziemi
spalą milion litrów ropy, a później chleb po 10zł ...
każdy orze jak może...
Czekam na orkę a tu kurwa jakieś ciągniki.
makarybenc napisał/a:
Czekam na orkę a tu kurwa jakieś ciągniki.
A co, myślałeś, że Twoja stara będzie orać z homontem na szyi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów