Ręce się pocą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a tam pierdolenie, nie takie rzeczy się ze szwagrem wycinało... A tak na poważnie, odnośnie leku wysokości, pracowałem kiedyś przy budowie szpitala w Poznaniu, pamiętam jak dziś jak dekarz zjawił się, żeby robić dach, przyszedł popatrzył popatrzył, i stwierdził "No tak, wysoko, na trzeźwo nie wejdę" po czym wyjął ćwiartkę "gołorzkowej żodkiej czystej" ciepnął na raz i zaczął się piąć po rusztowaniu.
nie lepiej przy ziemi raz uciąć, niż jebać się tak po kawałeczku?
Tak samo wycinałem wykurwiście wielkiego orzecha włoskiego, który rósł między domem, a garażem. Jedank na asekuracji była tylko piła i gałęzie (które opuszczałem powoli na dół, żeby nie zdemolować dachów). Na początku miałem stracha, ale później tylko obserwatorzy lęka mieli.
Ja używałem elektrycznej piły, myślałem że będzie łatwiej - ale jebany kabel się ciągle zaplątywał o gałęzie. Jednak spalinówka to lepsza opcja do takich zabaw.
Ja używałem elektrycznej piły, myślałem że będzie łatwiej - ale jebany kabel się ciągle zaplątywał o gałęzie. Jednak spalinówka to lepsza opcja do takich zabaw.
szkoda że mu się liny nie pomyliły i do tej co na niej wisi nie przywiązał odcinanego konara. Ładny byłby materiał na harda
raaistlin
aż mi się przypomniał epizod z gry Tomb Raider
aż mi się przypomniał epizod z gry Tomb Raider
ja to bym się obsrał po szyję, spadł i rozchlapał całe kopsko...
szacun dla typa
szacun dla typa
dobry typ jak se wyobrażam stać tam obok niego to mi nogi paraliżuje i bebechy rozwierca ... respekt i bro
pewnie to polak albo rusek jakis .... albo chociaz ktorys z jego starych jest jednym lub drugim.....malo jest takich drzewnych cwaniakow .... niektorzy od patrzenia dostaja paralizu po sama dupe i kroku nie potrafia zrobic a on se tnie jakby nigdy nic i targa lacha ... dobry ziomek
...
pewnie to polak albo rusek jakis .... albo chociaz ktorys z jego starych jest jednym lub drugim.....malo jest takich drzewnych cwaniakow .... niektorzy od patrzenia dostaja paralizu po sama dupe i kroku nie potrafia zrobic a on se tnie jakby nigdy nic i targa lacha ... dobry ziomek
...
zajebista robota, tez bym tak chciał
BongMan napisał/a:
Dobry pomysł z tymi linami. U mnie na osiedlu ostatnio wycinali drzewa, jakiś większy konar spadł i rozpierdolił ławkę, na której często piło się piwo. Debile.
Bongman , nie pierdol. Przeciez ty z domu nie wychodzisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów