Hahaha porycie ostre
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Damianek rządzi !!!
A mi się podobało, piwko stawiam i puszczam jeszcze raz. Sam pomysł realizacji godny podziwu, a hejterałke niech ssą pauke.
A mi sie podobało-przynajmniej chłopaki nie zamulają jak pizdy nie podoba się to idźcie recenzje klocucha oglądać To chyba też ich
Koleś się marnuje, gdyby w tym kraju produkowano jakieś thrillery albo horrory to on by się nadał, morda psychola jak nic
ekstremalne to by było, gdyby wrzucił herbatę do środka, zalał wodą i żuł czajnik
Cogito napisał/a:
Challenge acceptCo za gówno. Ekstremalne to by było jakby wziął w usta torebkę i nalał wrzątku do mordy bezpośrednio z czajnika
[quote=Cogito]Co za gówno. Ekstremalne to by było jakby wziął w usta torebkę i nalał wrzątku do mordy bezpośrednio z czajnika
Bardziej ekstremalne było by jakby wziął w usta torebkę, nalał letniej wody do mordy, siadł na palnik i czekał aż się woda zagotuje
Bardziej ekstremalne było by jakby wziął w usta torebkę, nalał letniej wody do mordy, siadł na palnik i czekał aż się woda zagotuje
Kiedyś widziałem filmik jak koleś robi w podobny sposób makaron czy tam płatki z mlekiem, ale było o wiele lepsze od tego. Nie mogę tego nigdzie znaleźć, jakby ktoś miał to stawiam piwo ;]
to stare filmiki z przed kilku lat, wierzcie lub nie, ale dzięki nim jeden z nich zrobił karierę jako prezenter Cybersportu, oraz HLTV grający wiedzą o co chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów