📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To skrzydło do speeridingu - taka mniejsza i szybsza wersja paralotni. Obraz pochodzi z kamery 360 - kilka firm ma je aktualnie w ofercie (min GO Pro). Ci co bredzą o fejkach/grach - wyjdźcie z domu, bo wam się już mózgi całkiem zlasowały od przesiadywania przed kompem.
Jestem ekspertem
Jestem ekspertem
obrazek dla wszystkich jeleni, ktorzy dają sie nabrac na trolling Austria/Australia. Jak nie wiecie to powiem - film glupi i glupszy (nie, nie o Komorowskim i Petru)
Co do filmiku to... trzeba miec jaja ze stali - fakt... ale przez takich kretynów bylem caly posrany przed skokiem ze spadochronem.
Naczytalem sie w internetach o statystykach i wypadkach i troche bylo glupio ale postanowilem skakac - to bede skakac. Pozniej instruktor uswiadomil mnie, ze wiekszosc wypadkow na spadochronie to wlasnie ekstremalne, sportowe "przeloty" i roznego rodzaju akrobacje...
ps. polecam skoczyc
Speedflying, odmiana paralotniarstwa. Koleś ma kamerkę na czymś w rodzaju dużej lotki jak do badmintona, która leci za nim na cienkiej lince. Ładnie wykręcił. Gorąco było przez chwilę jak wypuścił prawą sterówkę, ale zdążył ogarnąć, niestety
Komarecka napisał/a:
Jak dla mnie mega hardkorowe hobby, szacun. Osoby praktykujace maja jaja.
Nic szczególnego, uwierz mi.
Przy okazji polecam zamontowanie kamery nisko za rowerem, efekt będzie podobny.
Tu masz polskie spokojniejsze zloty
Rocco007 napisał/a:
Wygląda jakby był nałożony na ten obraz..... nie macie takiego wrażenia ?
Coś jak Pi i Sigma w batyskafie
Kamera sferyczna. Nie ma za co.
Qrwa a brzoza gdzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów