Trzech dżentelmenów chciało tylko zawinąć motocykl, ale klient się stawiał i sprawa się rypła - zastrzelili go na oczach córki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Trzech dżentelmenów chciało tylko zawinąć motocykl, ale klient się stawiał i sprawa się rypła - zastrzelili go na oczach córki.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kur@#$ , mogę oglądać bez mrugnięcia ścinanie 100 łbów, mogę oglądać nawet najgorsze gówna jakie ładuje tu Flodzia ale odstrzelenie ojca na oczach córki jest dla mnie za mocne.
^ Hujowe że córka ojca straciła, ale akurat że go odstrzelili na jej oczach według mnie różnicy nie robi.
Skoro ktoś żyje w takim gównianym kraju, to powinien mieć przy sobie CONAJMNIEJ pistolet do obrony, a nie czekać aż ktoś podjedzie i cię upierdoli. Nieważne skąd miałby tą broń (legalnie lub nie), ważne żeby COKOLWIEK miał, żeby się obronić. A tu nic
A druga sprawa.
Skoro ktoś żyje w takim gównianym kraju, to powinien mieć przy sobie CONAJMNIEJ pistolet do obrony, a nie czekać aż ktoś podjedzie i cię upierdoli. Nieważne skąd miałby tą broń (legalnie lub nie), ważne żeby COKOLWIEK miał, żeby się obronić. A tu nic
Jedno z nielicznych zdarzeń, w których rychły denat sam próbuje zatrzymać ambulans do własnego przypadku. Nie było zbyt rozsądne nie skorzystanie z propozycji przewłaszczenia mienia na rzecz trzech dżentelmenów, natomiast akcja wyjątkowo słabo przemyślana. Wystarczy mieć ze sobą kawałek sieci rybackiej, jak gość zsiada z motocykla zarzuca się mu ją przez łeb i mamy szamoczącego się gościa, który zanim się wyplącze z takiej pułapki to motocykl dawno jest już sprzedany, zarejestrowany i użytkowany po drugiej stronie globu. Dać idiotom dostęp do broni i taki jest oto tego efekt.
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
Nie każdy w życiu jest cykorem, mientkom fajom oraz zwyczajnie życiowym nieudasem, który przed kazdym a zwłaszcza facetemw czarnej sukience klęka na kolana i robi loda!
Jesteś życiowym przegrywem - mówił Ci to ktoś?
Masz zajebiście twarda psychikę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów