18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
🔥 Płyną inżyniery - teraz popularne
Ekwadorskie klimaty
~Sunday • 2024-03-07, 21:06

Trzech dżentelmenów chciało tylko zawinąć motocykl, ale klient się stawiał i sprawa się rypła - zastrzelili go na oczach córki.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
virescens 2024-03-08, 10:37
Kur@#$ , mogę oglądać bez mrugnięcia ścinanie 100 łbów, mogę oglądać nawet najgorsze gówna jakie ładuje tu Flodzia ale odstrzelenie ojca na oczach córki jest dla mnie za mocne.
Zgłoś
majeńka 2024-03-08, 11:26
^ Hujowe że córka ojca straciła, ale akurat że go odstrzelili na jej oczach według mnie różnicy nie robi.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Zod88 2024-03-08, 12:49 2
Powinni w nagrodę tym 3-em skurwysynom, wykonać publiczną karę, w postaci nadziania na drewniany zaostrzony pal, oczywiście od strony dupy i koniecznie żeby żona tego zastrzelonego to widziała.

A druga sprawa.
Skoro ktoś żyje w takim gównianym kraju, to powinien mieć przy sobie CONAJMNIEJ pistolet do obrony, a nie czekać aż ktoś podjedzie i cię upierdoli. Nieważne skąd miałby tą broń (legalnie lub nie), ważne żeby COKOLWIEK miał, żeby się obronić. A tu nic
Zgłoś
Zabka_Pou 2024-03-08, 14:12
Jedno z nielicznych zdarzeń, w których rychły denat sam próbuje zatrzymać ambulans do własnego przypadku. Nie było zbyt rozsądne nie skorzystanie z propozycji przewłaszczenia mienia na rzecz trzech dżentelmenów, natomiast akcja wyjątkowo słabo przemyślana. Wystarczy mieć ze sobą kawałek sieci rybackiej, jak gość zsiada z motocykla zarzuca się mu ją przez łeb i mamy szamoczącego się gościa, który zanim się wyplącze z takiej pułapki to motocykl dawno jest już sprzedany, zarejestrowany i użytkowany po drugiej stronie globu. Dać idiotom dostęp do broni i taki jest oto tego efekt.
Zgłoś
tarcer123 2024-03-08, 19:10
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:

Nie każdy w życiu jest cykorem, mientkom fajom oraz zwyczajnie życiowym nieudasem, który przed kazdym a zwłaszcza facetemw czarnej sukience klęka na kolana i robi loda!
Jesteś życiowym przegrywem - mówił Ci to ktoś?

Masz zajebiście twarda psychikę...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem